2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bazen diyorum ki acaba ben de mi böyle bir kayınvalide olacam Tövbe esthfur
Kınadığını yaşamadan olmezsin derler bilemedim şimdi bende kaynana ha var ha yok ama dul bı görümcm var ki akilkara zarar yüzüme güler arkamdan yapcani yapar sonra yine yüzüme öyle laf ebeligi yapar ki susarım.alllah a havale en güzeli bı sure sonra 3maymunu oynamak en iyisi geliyor

Kızlar bu kızı napicam tüm gece saat başı yarım saatte bir emmeye kalktı gündüz hiç yatmadı ve hep mizmizdi sinirlerim fena yiprandi ailemin yanına gitmek istiyorum pandemiden dolayı bir seneden fazladır kimseyi göremedim kendi ailemden heran kendimi bir yerden atma potansiyeli deyim yada Elim degmisken delirmisken kaynanamı mi atsam

Farklı şehirlerde msnz

Elin değmişken benimkinide mi atsan

BEnde senin gibiyim canım, ailem istanbul’da.. ben başka bir şehirdeyim. Annemle hergün telefonlaşıyoruz elbet ama bazen diyorum şu karşımdaki koltukta otursa, karşılıklı çaylarımızı kahvelerimizi içerek sohbet etsek. Bana bugünlerin geçeceğini, yakında çok daha az yorucu günlerin başlayacağına inandırsa..

Herkes dert yanmış tek olmadığıma çok sevindim doğdu doğalı sanırım ilk defa böyle zor bir dönemden geçiyorum günlerdir düşmeyen ateş susmayan bebeyle uğraşıyorum belki inanmazsınız ama hiç bir şekilde susmuyor yaklaşık 1 saattir ayakta battaniyeyle salladık eşimle mayıştı uyudu ne zaman uyanacak diye bekliyorum çaresizce uyuduğu zamanlar bile aglama sesi kulaklarımda çınlıyor oyle uykuya hasretim ki 1 saat olsa bile bir deliksiz uykuya bilmiyorum kızlar bugünlerin geçeceğine inanıp sabrediyorum..

Ayy ağladım valla aynı bende öyle bugün aradım ablamla oturuyorlar yanyana çay iciyorlar ben ise göz yaşlarına konuştum onlarla üzülmesin diye caktirmadim kendi ailemi özledim eşimin ailesinden bunaldım bunaltı beni

burnumun direği sızladı... bizde de tam tersi. ben istanbuldayım annemler memlekette. öyle özledim ki onları gittiğimde mutlaka uzun süre kalacağım. şu pandemi bi bitse bi de sımsıkı sarılacağım

Ahh canım benim, tek olur musun..hepimiz asker gibi nöbetteyiz. Uyudukları zaman bile ne zaman uyanacaklar korkusuyla rahat bir uykuya teslim olamıyoruz , gelmiş geçmiş olsun inşallah. En kötüsü bu olsun, Allah beterinden korusun diyeyim.

burnumun direği sızladı... bizde de tam tersi. ben istanbuldayım annemler memlekette. öyle özledim ki onları gittiğimde mutlaka uzun süre kalacağım. şu pandemi bi bitse bi de sımsıkı sarılacağım

Öyle değil mi ama... benim de ablam var , üstelik annemle aynı binada oturuyorlar. Benzer şeyler bende yaşıyorum ve aynı dediğiniz gibi üzülmesinler diye çaktırmamaya çalışıyorum. o yüzden kızımı uzağa evlendirmeyeceğim

eşim diyo ki benim kızım babasını bırakıp elin oğlunu almaz. ben de, ben el kızıyım nasıl aldım seni diyorum. sen benim karımsın ama o kızım diyo

eşim diyo ki benim kızım babasını bırakıp elin oğlunu almaz. ben de, ben el kızıyım nasıl aldım seni diyorum. sen benim karımsın ama o kızım diyo
Benim eşimde diyor benim kızım babasına bakacak büyüyünce , biri şakasına oğlumuza alırız diyince cevap bile vermiyor karşı tarafa bende babamın tek kızıydım beni aldın ama diyorum hiç cevap yok eşimin dudakları büyük biraz bizim kızında büyük olursa kırmızı ruhlari sürüp çıkarsa dışarı oğlanlar bakarsa hadi diyorum iyice derleniyor

Kızlar , salı günü eşimin arkadaşı gelmişti. Eve girmedi, bahçede eşimle kahve içtiler. Şimdi haber verdi covid testi pozitif çıkmış. Haber alınca Eşimde sabahtan hastaneye gitti test vermeye. Allah korusun, inşallah pozitif çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…