- 17 Eylül 2020
- 744
- 474
- 33
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #30.841
Kınadığını yaşamadan olmezsin derler bilemedim şimdi bende kaynana ha var ha yok ama dul bı görümcm var ki akilkara zarar yüzüme güler arkamdan yapcani yapar sonra yine yüzüme öyle laf ebeligi yapar ki susarım.alllah a havale en güzeli bı sure sonra 3maymunu oynamak en iyisi geliyorBazen diyorum ki acaba ben de mi böyle bir kayınvalide olacamTövbe esthfur
Farklı şehirlerde msnzKızlar bu kızı napicam tüm gece saat başı yarım saatte bir emmeye kalktı gündüz hiç yatmadı ve hep mizmizdi sinirlerim fena yiprandi ailemin yanına gitmek istiyorum pandemiden dolayı bir seneden fazladır kimseyi göremedim kendi ailemden heran kendimi bir yerden atma potansiyeli deyim yada Elim degmisken delirmisken kaynanamı mi atsam
Evet eşimin ailesi burda benimkiler İstanbul'da yasiyorFarklı şehirlerde msnz
Elin değmişken benimkinide mi atsanKızlar bu kızı napicam tüm gece saat başı yarım saatte bir emmeye kalktı gündüz hiç yatmadı ve hep mizmizdi sinirlerim fena yiprandi ailemin yanına gitmek istiyorum pandemiden dolayı bir seneden fazladır kimseyi göremedim kendi ailemden heran kendimi bir yerden atma potansiyeli deyim yada Elim degmisken delirmisken kaynanamı mi atsam
Özel aracnz varsa gidin bu virüs un biteceği yok bunla yaşamaya aliscazEvet eşimin ailesi burda benimkiler İstanbul'da yasiyor
BEnde senin gibiyim canım, ailem istanbul’da.. ben başka bir şehirdeyim. Annemle hergün telefonlaşıyoruz elbet ama bazen diyorum şu karşımdaki koltukta otursa, karşılıklı çaylarımızı kahvelerimizi içerek sohbet etsek. Bana bugünlerin geçeceğini, yakında çok daha az yorucu günlerin başlayacağına inandırsa..Kızlar bu kızı napicam tüm gece saat başı yarım saatte bir emmeye kalktı gündüz hiç yatmadı ve hep mizmizdi sinirlerim fena yiprandi ailemin yanına gitmek istiyorum pandemiden dolayı bir seneden fazladır kimseyi göremedim kendi ailemden heran kendimi bir yerden atma potansiyeli deyim yada Elim degmisken delirmisken kaynanamı mi atsam
Atarım atarim çoksa mutlu olurumElin değmişken benimkinide mi atsan
Gidicem dediğiniz mi gibi azalmaya başladı zaten sukur kızım az daha toplasın gidicemÖzel aracnz varsa gidin bu virüs un biteceği yok bunla yaşamaya aliscaz
Ayy ağladım valla aynı bende öyle bugün aradım ablamla oturuyorlar yanyana çay iciyorlar ben ise göz yaşlarına konuştum onlarla üzülmesin diye caktirmadim kendi ailemi özledim eşimin ailesinden bunaldım bunaltı beniBEnde senin gibiyim canım, ailem istanbul’da.. ben başka bir şehirdeyim. Annemle hergün telefonlaşıyoruz elbet ama bazen diyorum şu karşımdaki koltukta otursa, karşılıklı çaylarımızı kahvelerimizi içerek sohbet etsek. Bana bugünlerin geçeceğini, yakında çok daha az yorucu günlerin başlayacağına inandırsa..
burnumun direği sızladı... bizde de tam tersi. ben istanbuldayım annemler memlekette. öyle özledim ki onları gittiğimde mutlaka uzun süre kalacağım. şu pandemi bi bitse bi de sımsıkı sarılacağımBEnde senin gibiyim canım, ailem istanbul’da.. ben başka bir şehirdeyim. Annemle hergün telefonlaşıyoruz elbet ama bazen diyorum şu karşımdaki koltukta otursa, karşılıklı çaylarımızı kahvelerimizi içerek sohbet etsek. Bana bugünlerin geçeceğini, yakında çok daha az yorucu günlerin başlayacağına inandırsa..
Ahh canım benim, tek olur musun..hepimiz asker gibi nöbetteyiz. Uyudukları zaman bile ne zaman uyanacaklar korkusuyla rahat bir uykuya teslim olamıyoruz , gelmiş geçmiş olsun inşallah. En kötüsü bu olsun, Allah beterinden korusun diyeyim.Herkes dert yanmış tek olmadığıma çok sevindimdoğdu doğalı sanırım ilk defa böyle zor bir dönemden geçiyorum günlerdir düşmeyen ateş susmayan bebeyle uğraşıyorum belki inanmazsınız ama hiç bir şekilde susmuyor yaklaşık 1 saattir ayakta battaniyeyle salladık eşimle mayıştı uyudu ne zaman uyanacak diye bekliyorum çaresizce uyuduğu zamanlar bile aglama sesi kulaklarımda çınlıyor oyle uykuya hasretim ki 1 saat olsa bile bir deliksiz uykuya bilmiyorum kızlar bugünlerin geçeceğine inanıp sabrediyorum..
Ayy ağladım valla aynı bende öyle bugün aradım ablamla oturuyorlar yanyana çay iciyorlar ben ise göz yaşlarına konuştum onlarla üzülmesin diye caktirmadim kendi ailemi özledim eşimin ailesinden bunaldım bunaltı beni
burnumun direği sızladı... bizde de tam tersi. ben istanbuldayım annemler memlekette. öyle özledim ki onları gittiğimde mutlaka uzun süre kalacağım. şu pandemi bi bitse bi de sımsıkı sarılacağım
Akşam baban gelende ona atem ben seni... En sevdiğim kısmıArka planda da halen çalan sevgili ninnimizi paylaşıyorum, nöbetteki annelere önerilir
eşim diyo ki benim kızım babasını bırakıp elin oğlunu almaz. ben de, ben el kızıyım nasıl aldım seni diyorum. sen benim karımsın ama o kızım diyoÖyle değil mi ama... benim de ablam var , üstelik annemle aynı binada oturuyorlar. Benzer şeyler bende yaşıyorum ve aynı dediğiniz gibi üzülmesinler diye çaktırmamaya çalışıyorum. o yüzden kızımı uzağa evlendirmeyeceğim
eşim diyo ki benim kızım babasını bırakıp elin oğlunu almaz. ben de, ben el kızıyım nasıl aldım seni diyorum. sen benim karımsın ama o kızım diyo
Benim eşimde diyor benim kızım babasına bakacak büyüyünce , biri şakasına oğlumuza alırız diyince cevap bile vermiyor karşı tarafaeşim diyo ki benim kızım babasını bırakıp elin oğlunu almaz. ben de, ben el kızıyım nasıl aldım seni diyorum. sen benim karımsın ama o kızım diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?