2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Iyidir o annesi keyfi yerinde tabii :)
Sıkıntısız gelsin insallah ama cinsiyeti anlayamadım.

Hayır vermedi zaten pazartesi ikili taramaya gideceksin falan deix baktı gayet iyiyiz dedi
Burada bebek görünmüyor ki öylesine bir anın görüntüsünü çekmiş vermiş. Vermiş olmak için hatta paylaşılan görüntülere dikkat edersen bebeğin üstünden kesik kesik çizgi geçiyor, ölçüm çizgisi. Genelde o anın da görüntüsünü veriyorlar, kağıtta boyu falan da yazıyor.
Bence senin doktor kayıt almayı falan unuttu elin boş gitme diye de gelişine bir şey sıkıştırdı eline
Neyse önemli olan sağlıklı olması
Devlete mi gidiyorsun?

Yaa valla dr da öyle dedi hatta emin olmamakla beraber alttan bakınca çıkıntı görüyorum dedi ama sağlıklı olsun da hayırlısı artık bir oğlum vardı bir oğlum daha olur☺
Gözün aydın çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Bu arada tam gününde mi görünüyormuş, bir şey dedi mi doktor?
Ben hala senin için kız umudumu devam ettiriyorum

İnsallah canım hayırlı olsun İlk çocuğun kaç yaşında?

Gözün aydın çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Bu arada tam gününde mi görünüyormuş, bir şey dedi mi doktor?
Ben hala senin için kız umudumu devam ettiriyorum
Aminn insallah valla benim bir arkadaşıma 6. Aya kadar erkek dediler detaylı da bi baktılar kız canım 3 gün önde görüntü 56mm bebeğin boyu gayet sağlıklı hatta biraz tombik görünüyor şuanda ama değişir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…