2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Iyi değilim ne yazık ki akşam bulantıları ile başa çıkamıyorum artık çıldırmak üzereyim, dr dan serum istedim ama fitil verdi
Gebeliği iyi geçenler bence kıymetini bilsinler.
Kıyamam canım ya anlayabiliyorum seni ilaçsız duramaz oldum bende. Alamadığım gün wc den çıkamıyorum. Sürekli bi şişkinlik sürekli bulantı ve benimde bulantı gün boyu var ama akşam dayanılmaz oluyor

bence çok erken alınmamalı çok geç zamanlara da bırakılmamalı diye düşünüyorum :) cinsiyet tam kesinleştikten sonra yavaş yavaş başlarım herhalde

beşik bebek arabası daha sonra bakılmalı tabi 20 25 ten sonra alınmalı bence

Iyi değilim ne yazık ki akşam bulantıları ile başa çıkamıyorum artık çıldırmak üzereyim, dr dan serum istedim ama fitil verdi
Gebeliği iyi geçenler bence kıymetini bilsinler.
dün akşam ve sabah çıkarttım canım ilaca rağmen az kaldı diye düşünelim

kıyafetleri ve mobilyaları için de 7. ayın sonunda başlarım alışverişe herhalde. ilk ayları hatta 1 yaşı için çok fazla bir şey almayı düşünmüyorum çünkü çok çabuk büyüyecekler.

benim için önemli olan iki şey yatağı ve oto koltuğu.

beşik bebek arabası daha sonra bakılmalı tabi 20 25 ten sonra alınmalı bence
Ortalama 25 iyi o zaman hepsi için küçük şeyler sıkıntı değil tabi ufak ufak alınabilecek şeyler. Önemliler büyük olanlar oda yapmayı düşünüyorum ama kararsız kaldim baya bi ark cinsiyet öğrenir öğrenmez büyük.esyalari al derken biri bekle diyor.

Yaa valla dr da öyle dedi hatta emin olmamakla beraber alttan bakınca çıkıntı görüyorum dedi ama sağlıklı olsun da hayırlısı artık bir oğlum vardı bir oğlum daha olur☺
erkekler daha erken bellı edıyor =)

Evet canım büyük eşyalar benim içinde önemli olanlar. Kıyafete takılmıyorum bile

Hadı yaa ben hıc yasamadım bu bulantı durumunu ama gecıcek canım sabret
dün akşam ve sabah çıkarttım canım ilaca rağmen az kaldı diye düşünelim
Allah bulantı ile yaşamaya çalışan tüm gebelere bol sabır versin canlar bunu tüm kalbimle diliyorum cok zor cunku yaşayan, çeken biliyor.
Bu akşam fitili deneyecegim eğer iyi gelirse size de onerebilirim

Allah bulantı ile yaşamaya çalışan tüm gebelere bol sabır versin canlar bunu tüm kalbimle diliyorum cok zor cunku yaşayan, çeken biliyor.
Bu akşam fitili deneyecegim eğer iyi gelirse size de onerebilirim
cnm ben zofran a basladım iyi geliyor gerçekten biraz pahalı ama değer parasına

Mihmandar_34 Üstelik şöyle diyeyim bende tüm gün iyiyim dört dörtlük olmasamda idare ediyorum ama aksam oldumu başlıyor bulantı kusma isteği mide yanmaları ben anlamadım bizim hormonlar aksamları devreye giriyor heralde yada bizim bebekler gececı olacaklar :)

Cinsiyet tahmin formülü: yaşınızla hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc tek sayı ise erkek , çift sayı ise kız

(yaş) + (hamile kaldıgınız ay) - (9 )

<< burada önemli olan nokta su son adet tarihiniz degil hamile kaldıgınız ayı baz alıyoruz< <

Kızlarcım böyle bir şey gördüm. Hadi bi deneyelim. Tecrübeli annelerimiz de doğrulunu teyit edebilir mi rica etsem

Işte aynı beni tarif ettin sanki :)))
Gece yiyemiyorum artık zaten en geç akşam 5te bitiriyorum o işi yoksa dayanılmaz hale geliyor.
Nasıl bir hormonsa ilk kızımda hiç devreye girmedi ama ikinci şimdiden çökertti annesini:)

Ben de yanlış çıktı. Cinsiyet erkek ama bu formülle kız çıkıyor. Acabaa bir ihtimal kız olabilir mi yoksa hala

Kız cıktı
Hadi bakalım tutacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…