2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aaa aslında öndeymiş yani görünme ihtimali daha fazla aslında o zaman son ana kadar kız umudunu saklamaya devam
Sağlıkla büyüsünler de inşallah bunlar mutluluktan yaptığımız şakalaşmalar olsun...

Öyle tabi canım sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza da bunlar işin eğlenceli kısımları

aynı şeyi bende dusunuyorum bu goruntude bebek yok :)

şu görüntüyü veren doktor da ne bileyim yani bi daha ki randevuya kadar insan bu görüntülerle idare ediyor bu da yapılmaz ki

Kızlar herkese merhaba uzun zamandır buraya yazamadım düşük riskim oldu bir sürü sorunlar..Bugün yine dr a gittim ense kalınlığını 2.5 3 mm arası gordu tam hatırlamıyorum ne kadar olduğunu pazartesi ikili taramam var cok moralim bozuldu ikili tarama yaptıran var mı aranızda

Normalde egeye gidiyorum ama bugün devlete gittim çok karnım agriyinca

Canım ben bugün kan falan verdim ama sonucları cıkmadı daha.

oyyy maşallah sübhanallah kuzum benim ne kadarda büyümüş salı günü gelsinde bende göreyim kuzumu bir an evvel rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin kuzum benim sağlıklı olsunda gerisi boş

Kızlar alışverişlere ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? Cinsiyetten hemen sonrami yoksa 20 li haftalardami ? Ilk aylar için çok kıyafet almayın demişler kıyafetleri o yüzden son 2 ay yapmayı düşünüyorum ama buyuk eşyalar için çok kararsizim. Ne zaman yapılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…