2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
senin haftandayken bende cok kötüydüm ama haftaya falan bekle bak azalacak . Sadece ara ara kötü olacaksın ama eskisi kadar değil =) Akşamları mideni boş bırakmamaya calıs Elma ye mutlaka ve tuzlu cekirdek bunlar biraz toparlıyor inan , zamanlada kaybolur insallah AMİNNNNNNNNN :))

Insallahhhh
Biraz daha sabredicez artık yapacak bisey yok.
Akşam ne yesem karıştırıyor, o yüzden akşam yemeginden sonra pek bisey yememeye çalışıyorum, peynir ekmek en sevdiğim ikili

Denedim canım ilk yarim aldım bi süre idare etti sonra tüm aldım.2 gün ama 2. Gün zorladı baya şimdi günde 1 tane anca geliyor onda bile bulantim oluyor.
allah allah zofrandan öte köy yok .. sen bi idrar yollarına falan baktır oda cok bulantı yapar .

allah allah zofrandan öte köy yok .. sen bi idrar yollarına falan baktır oda cok bulantı yapar .
Yok canım oda temiz dr. Un.soyledigi tetikleyiciler mesela yumuşatıcı kokusu sigara kokusu yemek kokusu bildiğin kokuya karşı çok.hassasim o cok etkiliyor.

bende erkek çıktı bakalım tutacakmı

Aminn canım insallah salı günü senden de çok güzel haberler bekliyoruz

Canım bende son 2 ay alıcan öyle cok doldurmana gerek yok yaşadığın yerde devamlı alabileceğin yerler varsa eğer boyuna göre alırsın ben ilkinde 2 hastane çıkışı 6-7 tanede zıbın takımı almıştım ilk iki ay için sonra sonra normal şeylere geçtim

Morelini bozma canım, bu değerle sağlıklı bebeği olanlar çok. Daha detaylı testlerini yaptırırsın gerekirse.

Bence çok erken canım, 6.aydan önce birşey almam diye düşünüyorum ben.

Aynen kuzum zaten sağdan soldan hediyeler de gelecek bende çok takılmıyorum.kiyafete son 2 ay artık sadece çok hoşuma giderse alırım oda 1 yaş üstü alırım. Bi tek ilk çocuk olacağı için büyük eşyalar hepsini aynı anda alırsam yüklü olucak.maliyeti o yüzden cinsiyetten sonramı başlasam diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…