2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim folik asit ilacımın içinde kalsiyum ve d vitaminide var canım ama sadece bu iki gündür böyle oldum oksijen yetersizliği çekiyorum sanki ama normalse hiç sorun yok çekerim bişey olmaz yeterki Sağlıklı olsun da ❤

Kızlar ya ben Dün gece uyurken bir de bugün gün içinde uyuklarken acayip nefes darlığı yaşadım uykumdan uyandım nefesim yetmiyormuş oksijen yetmiyormuş gibi hissettim böyle olan var mı ?
Bende yasiyom canim onu uykudan uyandiriyor kalkiyom balkonda bieaz hava aliyom biraz kendime geliom

Kizlar bide benim disim fena tuttu bi tane parol ictim bide disinol vardi ondan surdum bi zarari olurmu sizce yoksa doktorumu arayip sorsam

Geçmiş olsun cnm..drunu dinle bol bol dinlen..Insallah hersey guzel olucak ve gecicek kanaman bulantin kusman

Oh iyi iyi maşallah..
Tuzlu yeme cnm ben yedim 2 3 hafta ayaklarim şişti ayakkabılarıma zor sığdım

Merhaba arkadaşlar kısaca kendimden bahsedersem 42 yaşındayım, 1 düşük, 1 down sendromu nedeniyle sonlandırılan gebeliğim vardı, sağ çocuğum yok, bugün 12+1 olduk ve kontrole gittik. Önceki down tecrübemiz nedeniyle direkt amniyosentez yaptıracaktık, doktorumuz neredeyse yarım saat ultrasonla inceledi, burun kemiği normal, ense kalınlığı 0,9 ve kordon kan akışı da hiç down gibi görünmüyor, 2li test yapalım onun oranına göre 1/100 den büyük olursa amniyosentez yapalım derim akdi halde hiç gerek yok, fetal dna testi yaptırın, bebeği riske atmayalım dedi. Çok sevindik tabi. Pazartesi 2li test sonucunu öğreninceye kadar heyecan devam edecek tabi, inşallah güzel sonuç alacağımıza inanıyorum

maşaallah sübhanallah kuzum benim ne kadar da büyümüş çok şükür gördün kuzucuğunu darısı bana inşaallah

Maşallah içime kız gibi doğdu ama sağlıkla olsunlar en basta çok büyümüş ❤❤

Kızlar 11+0 'dan merhaba
Folik asidi ne zaman bırakmanızı söyledi drunuz?
Bir dahaki kontrolde 12+6 olacagım o gune kadar devam edecegim sanirim herhangi bir sey soylemedi geçen hafta
ben 10+2 yim şuan 3 gün önce dktor kontrolü vardı doktorum folik asidi bitir ve bırak artık dedi bu saatten sonra pek işlevi olduğu söylenemez dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…