2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Buda miniğim ne kadar hareketliydi kuzum benim cuma günü için radyoloji doktoruna randevu aldım ikili test için cinsiyeti görmedi tahmin edin bakalım bana kız gibi geliyor dedi doktor ama görmedim içime öyle doğuyor dedi

Eklentiler

• F793F154-5933-451D-97BB-2C25E8988F64.webp
    36 KB · Görüntüleme: 66
  • AAC83CDF-8569-40A7-81CA-A3DF32200F36.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar bugün sağlık ocağı randevum vardı. Gittim ve 3 kilo vermişim. Kusma falan hiç birsey im yok güzel yemek yiyorum 3 ay boyunca kusma da olmadı. Neden byle oldu acaba

Ayy bilmiyorum bana da bi kız yapısı var gibi geldi maşllah kuzucuk büyümüş

Kızlar bugün sağlık ocağı randevum vardı. Gittim ve 3 kilo vermişim. Kusma falan hiç birsey im yok güzel yemek yiyorum 3 ay boyunca kusma da olmadı. Neden byle oldu acaba
Canım tartılarda sorun olabilir mi ya da geçen tartıldığında kabıZlık sorunu veya ödem de olmuş olabilir mesela benim sabah aç karnına ve aksam yemekten sonra iki kilo farkediyor sisiyoruz ya aksamları

MaşAllah diyelim ne güzel görüntü

Canım tartılarda sorun olabilir mi ya da geçen tartıldığında kabıZlık sorunu veya ödem de olmuş olabilir mesela benim sabah aç karnına ve aksam yemekten sonra iki kilo farkediyor sisiyoruz ya aksamları

Yok iki tartıya baktı ikisinde de aynı. Ki dijital değil yani %100 doğru dedi ebe. Hiç olmadı kabızlık ve ödem de yok ikiside saat 9 buçukta sabah aç karnınaydi bilmiyorum ve canım çok sıkıldı

Kizlar ben hic bir şey hissetmiyorum mide bulantimda zaten hic olmadi 7+4 um ve ilk gebeliğim bazen panik yapiyorum bisimi oldu acaba diye sizde boyle misiniz

inşallah canım aminn.

Yarın 2'li teste gideceğim. Heyecan var endişe var.
Geçen hafta dr. ulrasonda bebeğin burnu var, ensesi güzel dedi ama yaş 35 olunca endişeleniyorum ister istemez.
Burun kemiği varsa insallah temiz cıkar canım benim de yaş 33 cok sukur sorun cıkmadı ikilide endişelenme

Aminn canım çok sağol.

Kızlar yoğun yeşil akıntıdan dolayı doktoru aramıştım dün. Çağırdı. İdrar tahlili falan yapılcak dedi. Bugün gittim. Tahlil istemedi. Alttan muayene de etmedi. Hamilelikte olabilir dedi. Önlem almazsak ilerleyen dönemde sıkıntı çıkarabilir dedi. İyice temizlenmesi için antibiyotik ve 10 tane fitil verdi. Bir önceki hamileliğimde de yeşil akıntım vardı. Doktora söylediğimde 3 ay dolunca onun için ilaç yazatım demişti. Biraz tedirginim nedense ilaçları kullanmakta. Genelde ilk 3 ay doktorlar ilaç vermiyorlar. Bir yandan diyorum doktor sonuçta zarar verecek ilaç vermez heralde.
Buarada 2 gün geriden geliyorduk. Bugün 3 gün ileri ölçtü. Hızlı gelişiyor kalbi de çok güçlü atıyor dedi.

Maşallah canım ne güzel haberler darısı başımıza aminn

Oy oyu maşallah canım yaa gözünaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…