2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Maşallah canım içine sinmiyosa başka bi doktora daha git sor istersen

Yarın 2'li teste gideceğim. Heyecan var endişe var.
Geçen hafta dr. ulrasonda bebeğin burnu var, ensesi güzel dedi ama yaş 35 olunca endişeleniyorum ister istemez.
Benimde yaşım 35 bende çok tedirginim benim 11 martda bide daha çok var inşallah güzel haberlerle geleceksin cnm

Maşallah canım bence dr yani kuzum yeşil akıntı da zaten antibiyotik veriliyor

Allah razı olsun kızlar cuma günü 2 Li test için gideceğim nasip olursa ay nede pahalıymış 460 tl verdim ikili test için o zaman cinsiyetide söyler radyoloji doktoru dedi doktorum progestan folik asit bıraktırdı buna başladık cuma günü kanda vereceğim tam kan tahlili için pıhtılaşmaya bakacaklar tekrar ay çok mutlu oldum bugün Rabbime şükürler olsun

Eklentiler

• FD356832-1B69-457A-B80E-A95F925BE103.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 46

Pihtilasma icin istenen kan tahlilini paylaşırmışın benimle de. Adini fln

Maşallah canım bence dr yani kuzum yeşil akıntı da zaten antibiyotik veriliyor
Benim normalde hiç akıntı mantar enfeksiyon problemim olmaz. Hamile kalınca yeşil akıntı başlıyor. Önceki hamileliğimde de vardı ama o maalesef 12. Haftada sonlandı. İlacı içmekten başka çare yok artık zaten. Başka doktora ancak 2 hafta sonra gidebilirim. O riski de alamam.

Ozelde 2 li tarama yaptirinca ultrason doktoru mu bakıyor canim ben devlet te yaptircam ultrason dr yapiyor devlette ama ozelde kendi doktorun yapıyor diye biliyorum

Yeşil akıntı için doktora sordunuz mu? Bende de hamilelikle birlikte ara ara açık limon yeşili akıntı olmaya başladı. 3 doktora sordum, vajinal muayene yapıldı, hepsi de anormal bir durum dedi

Yeşil akıntı için doktora sordunuz mu? Bende de hamilelikle birlikte ara ara açık limon yeşili akıntı olmaya başladı. 3 doktora sordum, vajinal muayene yapıldı, hepsi de anormal bir durum dedi
Evet doktora söyledim benim de açık yeşil ve yoğun. Doktor muayene etmeden direk antibiyotik ve fitil verdi. Size ilaç vermedilermi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…