2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben de antibiyotiğe ve fitile başladım kızlar. Ama çok tedirginim. Dua ediyorum bebeğime zarar vermesin diye. Doktora da pek güvenemedim sanırım. Değiştirsemmi diye düşünüyorum. Kızımda hiç ilaç içmemiştim. Bu beni çok üzüyor. Antibiyotik hemen yan etki de yaptı sanorım. Başım dönüyor. Sarhoş gibiyim. Allahım sen koru bebeklerimizi.

Maşallah minige benim içime de kız doğdu inşallah sağlıkla gelir en önemlisi
Allah'ım hepsini korusun

Kasiklarimda oluyordu batmalar falan da suan agriyan yer farkli geldi sabah kalktigimda iyiydim ise geldim simdi biraz biraz yine var umarim normaldir
Canım yorgunluktan olabilir mi? Bende de aynı şikayetler var gündüz kurstayim yeterince dinlenememekten olduğunu düşünüyorum.

Kasiklarimda oluyordu batmalar falan da suan agriyan yer farkli geldi sabah kalktigimda iyiydim ise geldim simdi biraz biraz yine var umarim normaldir
Ayakta çok kalınca da oluyor. Merak etme iyidir. Belki de arada minikler dinlen diye uyarı yapıyor bize öyle düşün

Kizlar bende kontrolden geldim doktor bana kalp atişini dinletmedi bende gormedim ama bana bebişler saglikli dediler sizce sıkınti etmelimiyim kendime
iyi yapmıs cnm sıkıntı etme benım doktorumda geç dinletti cunku ultrasonların ses dınletme ozellıgı kısmı amniyo sıvısını ısıtıyormus iyi değilmiş anlayacağın

Günaydın

Bugün 2'liteste gideceğim.
Kafamda deli sorular. Test yediklerimden etkilenir mi? Böyle dursam böyle olur mu? Allahım bana yardım et...
Hadi insallah temiz cıkacak canım yediklerinle ilgili değil durusunda ters
Eki Görüntüle 2596748 benim minnak burda çok da belirgin değil ama.iyi dedi doktr çok şükür Rabbime ❤❤
Ayy maşallah canım cok şukur iyiymiş Cinsiyet için bir şey dedi mi?

Selam kızlar bugün 11 haftalık olduk minigimle kontrol 2 martta günleri sayıyorum inşallah bi sorun yoktur
Az kalmış bak miniğini görmene. Hem artık bizi duyuyorlar hissediyorlar. Olumsuz düşünme canım. Her şey güzel geçicek
Eki Görüntüle 2596748 benim minnak burda çok da belirgin değil ama.iyi dedi doktr çok şükür Rabbime ❤❤
MaşAllah miniğe sağlıklı olsun da bu sefer ki ultrason fotoğrafında belirgin olmasın ne olacak

Canım yorgunluktan olabilir mi? Bende de aynı şikayetler var gündüz kurstayim yeterince dinlenememekten olduğunu düşünüyorum.
aslında ağır bi işim yok evde de çok bişey yapmıyorum ama demekki yavaş yavaş değişiyor herşey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…