2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kizlar bende kontrolden geldim doktor bana kalp atişini dinletmedi bende gormedim ama bana bebişler saglikli dediler sizce sıkınti etmelimiyim kendime
doktor iyi dediyse korkma şuan kaç hafta çıktın ultrasonda 10. hafta olarak çıktıysan aslında dinletebilirdi senin de için rahatlardı. ben ilk bakıldıgında 6. hafta olduğu için sadece gösterdi dinletmedi ama sonraki gidişimde 3 sn falan dinletti o kadar

Tabiki :)
Evden çıkmak bile yetiyor insana , çok iyi bilirim.
O yüzden bol bol istirahat etmeye çalışmalıyız
bebeklerimiz sağlıklı olsun da şuan herşey onlar için zaten uğraşlarımız sabretmelerimiz dualarımız

iyi yapmıs cnm sıkıntı etme benım doktorumda geç dinletti cunku ultrasonların ses dınletme ozellıgı kısmı amniyo sıvısını ısıtıyormus iyi değilmiş anlayacağın
Kizlar ondan degil hic bakilmadi kalp atişina sadece saglikli dediler biri 9hafta 3 gunluk biride 9 haftalik olcak yarin

slm kızlar bende dr dan geldim. is yeri rapor ıstedı hamılelık bildiren. gelmısken kontrol oldum 3 yerde kanama alanı olusmus. dusuk tehlıken var dedi. gecen hafta raporluydum ıyıydım. 3 gunde cok yoruldum yine. şu 2 gunde bir gecse haftaya yine rapor alacağım insallah. allah bebeklerimizi korusun cok üzüldüm. umarım saglıkla bitiririz

çok yormamaya çalış canım kendini rapor al boşver senin sağlığından önemli değil . korkma Allahın izniyle bişey olmaz onlar çok güçlüler bizimle beraber mücadele veriyor onlarda

işin çok mu ağır canım benim. dinlen fırsat buldukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…