2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Arkadaşlar arkadasım icin soruyorum yeni hamile daha 4 +3 peceteye sumukle birlikte pembe kan gelmiş henüz doktora gitmedi işten izin alip gidemiyorda bunu yaşayanınız oldumu acil gitmelimi doktora

Eki Görüntüle 2596748 benim minnak burda çok da belirgin değil ama.iyi dedi doktr çok şükür Rabbime ❤❤
Oyyyy maşaallah sübhanallah Elhamdulillah bacım
Ah Kuzum benim çok dikkat et lütfen bol bol dinlenmeye çalış ve bol su iç lütfen
Ikili test için hastaneye gidiyorum kızlar.Çok heyecanlıyım
Ay bende heyecanlandım şimdi habersiz bırakma bizi güzel haberlerini bekliyoruz

Hadi insallah temiz cıkacak canım yediklerinle ilgili değil durusunda ters

Ayy maşallah canım cok şukur iyiymiş☺ Cinsiyet için bir şey dedi mi?
Yok bişey demedi ama baya hareketli dedi teşekkürler canm

Teşekkürler canm.demi sağlıklı olsun da

Geçmiş olsun canım.bol bol dinken dikkat et ağır kaldırma yukarılara uzanma.rabbimin izniyle yolunda gider inşallah.

B
Arkadaşlar arkadasım icin soruyorum yeni hamile daha 4 +3 peceteye sumukle birlikte pembe kan gelmiş henüz doktora gitmedi işten izin alip gidemiyorda bunu yaşayanınız oldumu acil gitmelimi doktora
Bence her ihtimale karşı gitsin. En azından akşam acile gidebilir. Progestan felan verilir

C
Ok teşekkür ederim canm. Çok heyecanlıyım. Hareketli annesi dedi ama göremedim. Monitör karşımda değildi. Olsun ben mutlu oldum sağlıklı olsunlarda

Aynı dönemde benimde oldu peceteye pembelik.bana doktor bol su iç dinlen geçmezse gel demişti.gecmisti benimki.sonra yerleşme olduğunu söyledi doktor kontrole gittiğimde.

Benim ikili test saatler sonra bitti çok şükür. Benim kıpırdak bugün sırtını dönmedi bize baya uğraştık koridorlarda geze geze cektik ultrasonu 2 saatte.Eller yumruk havada benim yumurcakta sinirlenmis ablaları.Cinsiyeti söylemedi radyoloji doktoru ters bir kadındı.Kendi doktorunuz söylesin dediKan verdim çıktık işte 1 haftaya çıkacakmış sonuc.Buarada gelişimi 1 hafta önde dedi.Kagitta 13+5 yaziyordu.7 marta kendi doktoruma randevu aldim

Ayy olsun canım minnoş iyi olsun ikili temiz cıksın da kendi druna gidince sorarsın her şeyi

İkli testte gittim. Ultrasonda yarım saat inceledi inceledi. Bana hiçbir şey söylemedi. Sadece 3 kere 35 yaşındasın risk yüksek çıkcak dedi. Ense kalınğını sordum söylemedi. Kan Testleri ile anlamlı olcakmış. Kanı da verdim. Pazartesi sonuçları alacağım.
Normalde kontrollere Sadi Konuk Bahçelievler semt polikiliniğe gidiyorum. Her şey iyiydi. İkili testi Bakırköy Sadi Konukta yaptılar. Doğum da sanırım orda oluyor. Ama bugünkü kalabalıktan doktor ve hemşirelerin tavırlarından sonra hastane düşünmeye başladım.

benim ikili testte bebek mi dönmedi bilmiyorum sinirli sinirli uğraştı dr. Arada öksür falan dedi bana başka bir şey demedi.Ultrason ekranına bile göz ucuyla baktım yani.

Iyi aksamlar. bizim bu gun 2 li testimiz vardi. bi sorun yok dedi cok sukur. kan sonuçları cumartesi çıkacak dedi. Acaba cinsiyeti konusunda yorum yapabilir misiniz diyecektim. radyoloji doktoru daha erken yanıltıcı olabilir diye bir yorum yapmadi. Şimdiden herkese tesekkur ederim

Eklentiler

• 20200226_132141.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 63
  • 20200226_132126.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 64
  • 20200224_221934.webp
    31 KB · Görüntüleme: 58
  • 20200224_221902.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…