2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ilk 12 haftayı atlattıysan sorun olabileceğini düşünme artık riskli donem geçti gitti diye düşün ben o moddayım bundan sonra
Şuan 12+5 olduk ama bilmiyorum içim hep huzursuz acaba karnımda yaşıyor mu falan diyorum kendi kendime. Birde ilk 3 ay hiç kusma bulanti olamadı. 3 kg vermisim. Sanırım hu da korkuttu beni

Aman iyi olsun sevindim canım maşallah kendi doktoruna sorarsın her şeyi. Belki o zaman cinsiyet hakkında da bir şeyler söyler
İkili teste herkes korkuyla, duayla giriyor resmen böyle davranması saçma olmuş. Seni rahatlatmaları laızm aslında. Söylemese bile bazı şeyleri daha nazik olabilirler. Böyle düşünmekte haklısın bence de. İnşallah her şeyde yolunda olur.
MaşAllah miniğe sorun çıkmamasına sevindim. Sayfanın birinde yapıyorlardı cinsiyet tahmini. Oraya gönder fotoğrafları bence

Ne münasebet canım.risk yüksek çıkacak ne.bicim doktormuş nu söylemeye hakkı yok birkere.Icini ferah tut arkadaşım tertemiz çıkacak insallah

benim ikili testte bebek mi dönmedi bilmiyorum sinirli sinirli uğraştı dr. Arada öksür falan dedi bana başka bir şey demedi.Ultrason ekranına bile göz ucuyla baktım yani.
Bende özele gittim güya dünya para döktük ama lafı ağzından cımbızla aldık.Ters günlerine denk geldiysek demekki

Maşallah.

Kız gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…