2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
selam kızlar ben bugün kürtaj oldum 10+5 günlüktü. Biliyorum ne desemde korkacaksınız ama yazmak istedim. 18 aylık bir oğlum var uzun tedaviler vs sonrası hamile kaldım ve hamileliğim boyunca hep stres hep bir panik yasadım ya kaybedersem diye. Eyvak kasık agrısı, midem bulanmıyor düşecekmi? Kalbi atıyormu acaba minnacık bir kıpraşımını hissedebilmek için saatlerce elim karnımda çok bekledim. Doğumda kucagıma verdiklerinde bile gercekten doğdumu saglıklımı. Sonrasında ay gazı çıkmadı sorunmu var ay kustu doktora koş derken oğluşumu çok şükür büyüttüm bi şekilde koca minik adam oldu bi sarılışına bi anne deyişine eriyip bitiyorum okadar güzel birşeyki keşke hiç o stresleri yaşamasaydım doya doya hamileliğimin tekmelerin tadını çıkarsaydım diyorum. Uzun oldu biraz. Diyeceğim o ki yakında tekmeler gelecek hemde öyle böyle değil:) sizden ricam riskli dönemi atlattınız kalp atışlarını duydunuz o artık içinizde hareket ediyor herseyi hissediyor bol bol konuşun anın tadını çıkarın çünkü acayip güzel mucizeler bebişler. Hem bir sorun olsaydı ilk baştan belli olurdu benimki gibi. Mucizelerinizin size ihtiyacı var hiçbirseyi kafaya takmayın büyüyen göbüşlerin derdine düşün o kilolar nasıl verilecek:). Kurban olduğum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kısmetleri varsa bu dünyada yiyecek ekmekleri varsa doğacaklar siz ne yaparsanız yapın. Uzun oldu biraz ama içinizden kötü düşünceleri atın. Sizi takip etmeye devam edeceğim ve bu yazdıklarınıza bigün gaz çıkarmaya çalışırken bebeğin kakasıyla uğraşırken hatırlatırım :) Güzeldi sizleri tanımak.

Aynen evet böyle düşün ay kızlar afedersiniz de doktorada sormadım birlikteliği yasakmıdır acaba hala utandım valla sormaya
Kanama ve düşük tehlikesi yoksa hamileliğin hiçbir döneminde ilişki yasak değil ki? Benim önceki gebeliğimde 3 ay kanamam vardı, ilişki yasaktı. 3 ay sonra kanamam kalmadı, ilişkiye giriyorduk, hiç de bir zararı olmadı.

Bebeğiniz sağlıkla büyüsün, en hayırlı zamanda kardeş de nasip olsun inşallah. Başta yazdıklarınızı anlamadım ama sonuna kadar okuyunca çok doğru şeyler ifade etmişsiniz. Aslında burada kafaya takılanları sormak ve cevap almakla iyi mi ediyoruz kötü mü bilemiyorum. Benim önceki gebeliğimde gittiğim doktor daha ilk muayenede "senle önce bir anlaşma yapalım, internetten hiçbir şey okumuyor ve bana onlarla ilgili sormuyorsun" demişti. O an garip gelmişti ama aslında çok doğru. Çünkü Cem Yılmazın esprisi gibi, bende şöyle oldu, yok kaynımın kızında böyle olmuştu gibi tamamen kişiye has ve biraz da abartılan şeylerin hamilelerin kaygı oranını yükselttiğini düşünüyorum. Hatta sosyal medya ve internetin hamilelerin kaygısını arttırdığına dair bilimsel çalışma bile yapılmış.

Sorulan soruların hepsinin cevabı o kadar kişiye ve duruma özel ki belki de çok önemsiz şeyleri çok büyütüp dertsiz başa zorla dert çıkarmaya çalışıyoruz gibi geliyor bazen.

Geçmiş olsun cnm Rabbim en kısa zamanda tekrar bir evlat nasip etsin inşallah oğlunada Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin çok güzel yazmışın bu arada bende bayadır bakamadım buraya nasılsınız kızlar

Bu kadar güzel yazmış olmana gerçekten çok duygulandım. Yaşadığın uzun ve yorucu sürece rağmen başkalarına şifa olmaya çalışman ne kadar temiz kalpli biri olduğunu gösteriyor. Dokunduğun her şey, baktığın her yer de sana şifa olsun. Ve tabii ki en büyük şifan, oğlun, hep güzellikler yaşatsın sana inşallah.
Biz senin deyiminle “bebeklerin gazını çıkarırken” sen de inşallah bize kızlar kalp atışını duydum diye yeni bebeğinin/bebeklerinin müjdesini verirsin

kalbin öyle güzel ki ağlattın beni gece gece... allah hayırlı vakitte bu yazdıklarını sana yeniden nasip etsin inşallah

nasıl güzel kalbin var Rabbim dilerim ki tez zaman tekrar nasip eder o kadar çok hakediyorsunuzki gece gece gözlerimden yaş geldi ❤

Alla alla hamile birine böyle davranılır mı ne kadar günah bi kere, ben hep diyorum ya herkes sağlık personeli olmayacak içinde o şefkat var mı ona da bakılacak yani. Belki anlık bir durumdur canım sıkma canımı iyi çıkar sonuçların insallah

Valla bana da kız gibi hissettirdi ama bilemiyorum tabi Ay ne güzel sonuclar iyi cıkar o zaman

Canım benim rabbim önce yavruna uzun sağlıklı güzel ömürler versin sonra hayırlı olduğu vakitte ona cok güzel bir kardeş versin Dualarımız seninle kalbim öyle güzel ki her şerde vardır bir hayır unutma canım rabbim en kısa sürede doldursun kucağını insallah

Amin canım inşallah. Ben oğlumdan sonra herseyi çok farklı düşünmeye başladım çünkü her şerde bir hayır vardır derler ya aynen öyle çok şükür sağlıklı ve dünyalar tatlısı bir oğluşum var teyzesi ellerinden öper. Onunla herseye pozitif bakmaya başladım. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlısını nasip eder inşallah. Ben çok istedim çok dua ettim geçte olsa zamanı o zamanmış çok şükür geldi.
Dünyamı, düşüncelerimi, hayatımı değiştiren küçük adamım işte bu.

çok geçmiş olsun.
Canmmmm ne güzel yürekli bir arkadassin.diline sağlık .anneliği Sabri o kadar güzel anlatmışsın ki. O acının içinde bize destek olmuşsun.morel vermişsin.insallh seninde güzel haberlerini bekliyoruz.tekrRdan anne olursun.

Sağol canım aminnnn. Hepimizin yavrularına Allah hayırlı sağlıklı çok güzel bir ömür versin.

Neden bilmiyorum ama korkuyorum işte. Sanırım salı günü Bi bahane bulup tekrar gidecegim
anlıyorum seni canım bende de o var, sanki bir daha ki gittiğimde kalbini duyamayacağım bir şey oldu gibi his geliyor devamlı.. Ama sabredip randevu günüme kadar gitmemeye çalışacağım çünkü ilerde hep 20-30 gün göremediğim olacak kendimi alıştırmam lazım

Ayy inşallahhh canım çok sağol o gaz olayı fena bişey :) kurban olduğum sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…