2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benimkini de yorumlayabilir misin canim atim Eki Görüntüle 2597805
kuzumm ben yorumlamıyorum aslında bu konuda daha uzman bir arkadaşın konusu var oraya at istersen, arkadaşınki çok bariz görünüyordu nub kısmı tahmin ettim sadece

Canm abartmadan yiyebilirsin. Geçen esim yaptirmusti kendine ciger durum 3 ısırık aldım yedim. 2 aylıkken tavukcigerden arnavutcigeri yaptı esim yemiştim. Abartmadan ye bence canin çekmiş.kiyamamm ya

Hoşgeldin :) sağlıkla gelsin hayırlısıyla kucağına al miniğini insallah
Bu arada ciğer abartmamak kaydı ile yiyebilirsin. Sadece fazlasının zarar olduğunu biliyorum tadımlık minik bir porsiyon yiyebilirsin bana sorun olmayacağı söylenmişti. Zaten canın çektiyse mutlaka biraz ye annesi :)

İnşallah canım ya. En son 1 şubatta gördüm. Baya büyümüş olacak inşallah

Buraya atmistim canim sen de yorumlayinca merak ettim. Kız demislerdi bakalim ne cikacak umarim uyumaz yine doktora gittiğimde

Canm abartmadan yiyebilirsin. Geçen esim yaptirmusti kendine ciger durum 3 ısırık aldım yedim. 2 aylıkken tavukcigerden arnavutcigeri yaptı esim yemiştim. Abartmadan ye bence canin çekmiş.kiyamamm ya

Hoşbulduk kızlar , saolun 2-3 lokmadan birşey olmaz o zaman, en azından nefsimi köreltiyim

Cikolata işe yaramadi ya bu defa vişne suyunu denicem ins
hadi bakalım inşallah gösterir, benimde önümüzdeki cuma 12+6 da gideceğim bakalım gösterecek mi
idrara sıkışıp gideceğim
vişne suyu ve çikolatayı birlikte yiyip içeceğim
bakalım horon tepmez inşallah çocukcaaz içerde

Ayy o hurafe ben hamileyken aklımı başımdan aldı çok sinir bozucu çok üzülmüştüm. Hamileyken ciğer yedim ve elimi yüzüme sürdüm biri eyvah çocugun suratında ben gibi leke olacak dedi aklım gitti. Çok şükür öyle birşey olmadı oğlumun suratında hiçbir leke yok şuan 1 buçuk yaşında. Ama doktorum sağlık için sakatat yeme dışardan hazır şeyler salata falan yeme evde yaptığındada bol su ile yıka demişti. Su harici dışarda hiçbirşey yemedim içmedim ben hamileliğim boyunca.

Ben bilmiyordum 10 şiş ciger yedim burda bir arkadas yememenin daha doğru oldugunu söyleyince çok üzüldüm. Tabi yapacak bişey yoktu. Araştırdım. Yense bile az yenmeliymiş. Ben biraz çok ywdiğim için stres yaptım ama bir yedim dedim sonuçta. Yersen çok yememeni tavsiye ederim.

Bu bebişler insana neler yaptırıyor ya :) bende oğlumda öyle yapmıştım ama sabit durdu hareket etmeye bile erindi velet. 12. Haftada gittiğimde ne yemek yedim ne bişi yavrum açlıktanmı yoksa isyandanmı bilmiyorum bacakları havaya dikmiş ayak parmaklarını emiyordu:)) hem cinsiyet ortalıklardaydı hemde çok tatlıydı ultrason rahatsız ediyordu galiba ayagı elinden kaçınca ayy nasıl tutmaya agzına götürmeye çalışıyordu aglaya aglaya izlemiştim muhteşem birşeydi.

oyyyyy minik kuzu ya
Rabbim bizede yaşatsın bunların hepsiniii erkekse görünür benimde haftaya gittiğimde

oyyyyy minik kuzu ya
Rabbim bizede yaşatsın bunların hepsiniii erkekse görünür benimde haftaya gittiğimde
Yiğidin malı meydanda olur diye gülmüştü o zamanlar ultrason fotoğrafını gören herkes:) amin canım inşallah daha güzel hareketlerinede şahit olursun insan eve ultrason makinası alıp sürekli izlemek istiyor o hallerini görünce:) sen birşey hissediyormusun cinsiyetle ilgili? Ben nedense fotoğraf falan görmedim ama içimden oğlun olacakmış gibi geliyor. Ama kız çocukları acayip nazlı cilveli tatlı oluyorlar yaaa. Sağlıkla kucagına al inşallah. Şafak 5 :)

Ben de öyle yapıp gideyim o zaman. Eğer erkekse belli olur ikimizin de diye düşünüyorum

ay bende kız hissediyorum başından beri çevremdeki herkeste kız diyor bakalım ne çıkacak ikiside kabulüm çok seviyorum çocukları
Ben de öyle yapıp gideyim o zaman. Eğer erkekse belli olur ikimizin de diye düşünüyorum
erkek olursa kesin görünür çıkıntı, ve eğer göremedim derse kız olduğunu düşüneceğim

maşallah miniğe maşallah
kuzum genital nub teorisine göre sanki kız gibi geldi bebeğin
ama istersen bir konu var oraya paylaş Ikra meyra yorumluyor
Şimdi yorumladım net değil usg ama kız gibi dogru tahmin etmişin 10 haftalıgıda kız yönündeydi halada net olmasada öyle görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…