- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #7.401
Benimkini de yorumlayabilir misin canim atimevett nub paralel duruyor çıkık ve dik değil kız gibi maşallah
inşallah kuzum 6 martta gittiğimde 12+6 da olacağız bizde
kuzumm ben yorumlamıyorum aslında bu konuda daha uzman bir arkadaşın konusu var oraya at istersen, arkadaşınki çok bariz görünüyordu nub kısmı tahmin ettim sadeceBenimkini de yorumlayabilir misin canim atim Eki Görüntüle 2597805
Canm abartmadan yiyebilirsin. Geçen esim yaptirmusti kendine ciger durum 3 ısırık aldım yedim. 2 aylıkken tavukcigerden arnavutcigeri yaptı esim yemiştim. Abartmadan ye bence canin çekmiş.kiyamamm yaMerhabalar Arkadaşlar, nasip olursa bende Eylül annesi olacağım. 21 Aralık Sat günüm. 10 haftalık hamileyimDaha önce kayıplarım olduğu için şimdilik gebelik takvimi eklemek istemedim. O yüzden duâ’larınıza tabiyim. İnşallah hepimizin sağlıkla ilerler ve şükür sevinçlerimizi burdan paylaşırız.
Sizlere sormak istediğim, ilk üç aylık dönemde ciğer yenebilir mi?hamileliğimin en başından beri canımın istediği tek şey ciğer her ne kadar böyle şeylere inanmasam da söylenenleri kulak ardı edemiyorum. Çevremdekiler hamile kadın ciğer yedikten sonra bir yerini kaşırsa bebeğin orasında ciğer lekesi olur diyorlar söyleyenlere soruyorum, ne kadar süre kaşımamam gerekir 1 saatsa dayanabilirim eskilerin bir bildiği vardır sen yeme diyorlar, onlar yeme dedikçe daha çok istiyorum
Hoşgeldin :) sağlıkla gelsin hayırlısıyla kucağına al miniğini insallahMerhabalar Arkadaşlar, nasip olursa bende Eylül annesi olacağım. 21 Aralık Sat günüm. 10 haftalık hamileyimDaha önce kayıplarım olduğu için şimdilik gebelik takvimi eklemek istemedim. O yüzden duâ’larınıza tabiyim. İnşallah hepimizin sağlıkla ilerler ve şükür sevinçlerimizi burdan paylaşırız.
Sizlere sormak istediğim, ilk üç aylık dönemde ciğer yenebilir mi?hamileliğimin en başından beri canımın istediği tek şey ciğer her ne kadar böyle şeylere inanmasam da söylenenleri kulak ardı edemiyorum. Çevremdekiler hamile kadın ciğer yedikten sonra bir yerini kaşırsa bebeğin orasında ciğer lekesi olur diyorlar söyleyenlere soruyorum, ne kadar süre kaşımamam gerekir 1 saatsa dayanabilirim eskilerin bir bildiği vardır sen yeme diyorlar, onlar yeme dedikçe daha çok istiyorum
İnşallah canım ya. En son 1 şubatta gördüm. Baya büyümüş olacak inşallahevet tarihlerimiz hemen hemen aynı :) su gibi geçsin bu hafta sen de miniğini gör hemen annesi
sağol canımm evet orda paylaştım bile bana da kız gibi geldi vallasenin de az kalmış sabret kocaman olmuştur şimdi minnağın annesi :)
inşallah canım çok sağol hepimizin bebişleri sağlıklı olsun sağlıkla gelsinler inşallah
Buraya atmistim canim sen de yorumlayinca merak ettim. Kız demislerdi bakalim ne cikacak umarim uyumaz yine doktora gittiğimdekuzumm ben yorumlamıyorum aslında bu konuda daha uzman bir arkadaşın konusu var oraya at istersen, arkadaşınki çok bariz görünüyordu nub kısmı tahmin ettim sadece
dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)
NUB teorisi (bebeğin ultrasonda genital tüberkül adı verilen çıkıntısından cinsiyeti anlamak) kesin sonuç verir mi? Nub çıkıntı teorisi, cinsiyet tahmininde internette son zamanlarda görmeye başladığımız bir şey. “Nub” yumru gibi bir şey demek, genital tüberkülü anlatmak için kullanılan bir...www.kadinlarkulubu.com
inşallah kuzum çikolata ve vişne suyu öneriyorlar çok hareketli oluyorlarmışBuraya atmistim canim sen de yorumlayinca merak ettim. Kız demislerdi bakalim ne cikacak umarim uyumaz yine doktora gittiğimde
Canm abartmadan yiyebilirsin. Geçen esim yaptirmusti kendine ciger durum 3 ısırık aldım yedim. 2 aylıkken tavukcigerden arnavutcigeri yaptı esim yemiştim. Abartmadan ye bence canin çekmiş.kiyamamm ya
Hoşgeldin :) sağlıkla gelsin hayırlısıyla kucağına al miniğini insallah
Bu arada ciğer abartmamak kaydı ile yiyebilirsin. Sadece fazlasının zarar olduğunu biliyorum tadımlık minik bir porsiyon yiyebilirsin bana sorun olmayacağı söylenmişti. Zaten canın çektiyse mutlaka biraz ye annesi :)
Cikolata işe yaramadi ya bu defa vişne suyunu denicem insinşallah kuzum çikolata ve vişne suyu öneriyorlar çok hareketli oluyorlarmış
hadi bakalım inşallah gösterir, benimde önümüzdeki cuma 12+6 da gideceğim bakalım gösterecek miCikolata işe yaramadi ya bu defa vişne suyunu denicem ins
İnşallah o günleride göreceğiz yeter ki iyi olsunlarağzım burnum kupkuru gece nefes alamıyorum resmen. nefes alamadığımdan uyanıyorum hatta. Hayırlısı ile geçsin zamanda sağlıkla alalım yavruları inşallah kucaklarımıza
Ayy o hurafe ben hamileyken aklımı başımdan aldı çok sinir bozucu çok üzülmüştüm. Hamileyken ciğer yedim ve elimi yüzüme sürdüm biri eyvah çocugun suratında ben gibi leke olacak dedi aklım gitti. Çok şükür öyle birşey olmadı oğlumun suratında hiçbir leke yok şuan 1 buçuk yaşında. Ama doktorum sağlık için sakatat yeme dışardan hazır şeyler salata falan yeme evde yaptığındada bol su ile yıka demişti. Su harici dışarda hiçbirşey yemedim içmedim ben hamileliğim boyunca.Merhabalar Arkadaşlar, nasip olursa bende Eylül annesi olacağım. 21 Aralık Sat günüm. 10 haftalık hamileyimDaha önce kayıplarım olduğu için şimdilik gebelik takvimi eklemek istemedim. O yüzden duâ’larınıza tabiyim. İnşallah hepimizin sağlıkla ilerler ve şükür sevinçlerimizi burdan paylaşırız.
Ben bilmiyordum 10 şiş ciger yedimMerhabalar Arkadaşlar, nasip olursa bende Eylül annesi olacağım. 21 Aralık Sat günüm. 10 haftalık hamileyimDaha önce kayıplarım olduğu için şimdilik gebelik takvimi eklemek istemedim. O yüzden duâ’larınıza tabiyim. İnşallah hepimizin sağlıkla ilerler ve şükür sevinçlerimizi burdan paylaşırız.
Bu bebişler insana neler yaptırıyor ya :) bende oğlumda öyle yapmıştım ama sabit durdu hareket etmeye bile erindi velet. 12. Haftada gittiğimde ne yemek yedim ne bişi yavrum açlıktanmı yoksa isyandanmı bilmiyorum bacakları havaya dikmiş ayak parmaklarını emiyordu:)) hem cinsiyet ortalıklardaydı hemde çok tatlıydı ultrason rahatsız ediyordu galiba ayagı elinden kaçınca ayy nasıl tutmaya agzına götürmeye çalışıyordu aglaya aglaya izlemiştim muhteşem birşeydi.hadi bakalım inşallah gösterir, benimde önümüzdeki cuma 12+6 da gideceğim bakalım gösterecek mi
idrara sıkışıp gideceğim
vişne suyu ve çikolatayı birlikte yiyip içeceğim
bakalım horon tepmez inşallah çocukcaaz içerde
oyyyyy minik kuzu yaBu bebişler insana neler yaptırıyor ya :) bende oğlumda öyle yapmıştım ama sabit durdu hareket etmeye bile erindi velet. 12. Haftada gittiğimde ne yemek yedim ne bişi yavrum açlıktanmı yoksa isyandanmı bilmiyorum bacakları havaya dikmiş ayak parmaklarını emiyordu:)) hem cinsiyet ortalıklardaydı hemde çok tatlıydı ultrason rahatsız ediyordu galiba ayagı elinden kaçınca ayy nasıl tutmaya agzına götürmeye çalışıyordu aglaya aglaya izlemiştim muhteşem birşeydi.
Yiğidin malı meydanda olur diye gülmüştü o zamanlar ultrason fotoğrafını gören herkes:) amin canım inşallah daha güzel hareketlerinede şahit olursun insan eve ultrason makinası alıp sürekli izlemek istiyor o hallerini görünce:) sen birşey hissediyormusun cinsiyetle ilgili? Ben nedense fotoğraf falan görmedim ama içimden oğlun olacakmış gibi geliyor. Ama kız çocukları acayip nazlı cilveli tatlı oluyorlar yaaa. Sağlıkla kucagına al inşallah. Şafak 5 :)oyyyyy minik kuzu ya
Rabbim bizede yaşatsın bunların hepsiniii erkekse görünür benimde haftaya gittiğimde
Ben de öyle yapıp gideyim o zaman.hadi bakalım inşallah gösterir, benimde önümüzdeki cuma 12+6 da gideceğim bakalım gösterecek mi
idrara sıkışıp gideceğim
vişne suyu ve çikolatayı birlikte yiyip içeceğim
bakalım horon tepmez inşallah çocukcaaz içerde
ay bende kız hissediyorum başından beri çevremdeki herkeste kız diyor bakalım ne çıkacak ikiside kabulüm çok seviyorum çocuklarıYiğidin malı meydanda olur diye gülmüştü o zamanlar ultrason fotoğrafını gören herkes:) amin canım inşallah daha güzel hareketlerinede şahit olursun insan eve ultrason makinası alıp sürekli izlemek istiyor o hallerini görünce:) sen birşey hissediyormusun cinsiyetle ilgili? Ben nedense fotoğraf falan görmedim ama içimden oğlun olacakmış gibi geliyor. Ama kız çocukları acayip nazlı cilveli tatlı oluyorlar yaaa. Sağlıkla kucagına al inşallah. Şafak 5 :)
erkek olursa kesin görünür çıkıntı, ve eğer göremedim derse kız olduğunu düşüneceğimBen de öyle yapıp gideyim o zaman.Eğer erkekse belli olur ikimizin de diye düşünüyorum
Şimdi yorumladım net değil usg ama kız gibi dogru tahmin etmişin 10 haftalıgıda kız yönündeydi halada net olmasada öyle görünüyormaşallah miniğe maşallah
kuzum genital nub teorisine göre sanki kız gibi geldi bebeğin
ama istersen bir konu var oraya paylaşIkra meyra yorumluyor
ee kimden öğrendikŞimdi yorumladım net değil usg ama kız gibi dogru tahmin etmişin 10 haftalıgıda kız yönündeydi halada net olmasada öyle görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?