2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bizimde ense 1,86 çıktı burnumuzuda görüyoruz gayet normal dedi ama burun için ölçü vermedi 1 hafta sonra çıkıcak dedi şu 1 haftada sanırım kendimi yiyeceğim panik oluyorum git gide
bana bi kağıt verdiler orda yazıyor bebeğin boyu da 61.7

Kızlar 10-11. Hafta gibi karnımdaki sertlik ve giren sancılar nedeniyle çok panik oldum ve hemen acile gittim. Ultrasona girdiğimde inanılmaz hareket ediyordu doktor bakmakta bile zorlandı, usg yi bir yere koyuyor ama kaçıyor sürekli pinpon gibi. Bebeğin o kadar hareketli olmasını benim stresli olmama bağlıyorum. Çünkü bir daha hiç o kadar aşırı hareketli görmedim. Rahatlamaya çalışın, kendinizi ne yapınca iyi hissediyorsanız onu yapmaya çalışın.

Çok şükür çözülemeyecek bir şey değil, hayırlısıyla sona kavuşup sorununu da çözeceksin inşallah. Geçmiş olsun.

Kızlar 2 haftadır neredeyse her gün kulak tıkanıklığı yaşıyorum sizde de benzer durum var mı? Akşama kadar da sürüyor resmen
Çok şaşırdım, bu bende de var üstünde durmamıştım. Benimki ama arada geliyor bir iki dakikada geçiyor. Son on gündür, iki kez oldu. Bu da mı hamilelikle ilgili bir şey acaba? Ben hiç ona bağlamamıştım.

Ben direk hamileliğe bağladım hani damarlar genişliyor kan hacmi artıyor ya kulak içi basıncı etkilenmiştir diye düşünüyorum ama artık can sıkıcı olmaya başladı buraya bi yazayım dedim

Kızlar bu arada ben ikiliyle birlikte detaylı ultrasona da girdim. Gittiğim hastane rutin olarak tüm gebelerde hem 13te hem de 20de detaylı yapıyor. Girdiğim detaylıda bebeğin organlarının, uzuvlarının oluştuğu kontrol edildi, kan akışı ve benden ona giden damarlardaki kan akışının yeterliliğine bakıldı. Her şey yolunda şimdilik, inşallah böyle ilerler. Bu ultrason çok rahatlattı beni, hayırlısıyla hepimiz sağlıkla sona kavuşuruz umarım.

Bende de aynısı oldu elhamdülillah, ama sanırım sonuç göstermek için devlete gidicem ben. Sırf sonuç için bir muayene ücreti daha ödemek istemiyorum. Kontrol günleri de dolduğu için devlet daha mantıklı geliyor

bende yarın devlete gideceğim cinsiyeti söylemez ama ben ekrandan tahmin etmeye çalışacağım kesin bu arada B BUSR4 cinsiyet anketini başlatsakmi yavaş yavaş öğrenilmeye başladı gördüğüm anketlerin çoğunda erkekler önde gidiyor bakalım bizim nasıl olacak

Kızlar ikili test yaptırmamayı düşünen var mı? Açıkçası şöyle sağlıklı denilen bebekler doğduğunda hastalıklı olabiliyo veya hasta denilen bebeklerdede sağlıklı doğum olabiliyor bu sadece bi ihtimal testi sonuçta siz ne düşünüyorsunuz yaptırmayan arkadaşlar?

Bebek ve rahim.buyudukce bağırsaklar üst tarafa kayar ki bunonun hareketidir genelde en erken 16. Hafta da hissedilir o da 2. Hamilelikse
Bende hissediyorum ve bağırsak hareketi kesinlikle değil :) ikinci hamileliğim ve o hissettiğin bebek canım Emin olabilirsin :)

hemen nasıl eklendiğine bakayım canımm :)

Ben yaptirmiyacam canım eğer bir engel durumu söz konusuysa bile asla aldırmayı düşünmüyorum rabbim vermiş sonuçta benim elimden bisey gelmez kötü bisey çıkarsa hamileliğim zehir olur bana ben yaptirmayacam o yüzden

Teşekkür ederim canm.kotu düşünmemeye çalışıyor um. Bir hafta var kontrolume.hersey yolundadir insallah canm.

Geçmiş olsun canım.ins kötü bişey yoktr. Benm de iki defa kan ve leke geldi.

Teşekkür ederim canm Allah razı olsun. Dediğin gibi yapacağım. Hakkımızda hayırlısı. Bir haftam var kontrole. İns herşey yolundadir.

Çok geçmiş olsun, Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah

Çok geçmiş olsun canım.bebegin iyi olması a sevindim. Bol bol dinlenmeye bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…