2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
hayır hayır kötü düşünmeyelim bende inan ki 10 gündür içim içimi yiyor benimde bir arkadaşım 3 aylıkken kalbi durmuş, 6 mart kontrolüm ama günler geçmek bilmedi kesinn bir şey oldu bana da diye içim içimi yedi, kötü düşündükçe daha çok sarıyor korku içimizi, kontrole kaç gün var

Günaydın kızlar. Maalesef sabah peçeteye yoğun kırmızı kan geldi. Çok korkuyorum. İnşallah bişey olmamaıştır. Doktora gidiyorum. Önceki hamileliğimde de böyle olmuştu. Antibiyotik kullandım. Fiyil kullanıyorum. Onlar mı etki etki etti bilmiyorum. Hamileliğin başlangıcından beri hiç kanamam lekem falan olmamıştı.

Günaydın canım
İnşallah bir şey yoktur. Bizi de habersiz bırakma

Haber vermeyi unutma iyi düşün iyi olsun kötü düşünme sakın

Günaydın cnm inşallah ciddi birşey yoktur güzel haberlerini bekliyoruz

günaydın canım umarım kötü bir şey yoktur bizide haberdar et

Günaydın kızlar. Bugün sabah sol tarafimdan uyandım. Sol tarafıma doğru bebek ve kesesi yigilmis gibiydi.acaba bişey mi oldu. Sizde de oluyor mu.
Yok canım Rabbiminde izniyle hiç bişi olmaz etrafınızda kötü olan şeyleri çekmeyin kendinize güzel şeyler düşünün evladınıza kavustugunuz anı düşünün canım

Hemen git canım ya insallah bir şey yoktur bizi de habersiz bırakma

Yaa canım söyle düşün bir şeyin olacağı varsa kaderse sen ne yaparsan yap olacak, ama ya kötü bir şey olmayacaksa da sen böyle stres yaparak kendini bosu bosuna üzüyorsan ? Bence başımıza bir şey gelecekse bile o ana kadar keyfini çıkarabilmek daha önemli. Bak benim ilk hamileliğimde oğlumda dr baba canlı doğum yaparsan literatüre geçersin demişti çok şükür 4 yaşında etrafındaki olumsuzlukları dinleme bile bence

Hayırlı haberlerle gel kuzum inşallah bisi yoktur

Bebektr sorun yokmuş çok şükür. Rahim sarkması var. Bildiğiniz dışarı doğru çıkmış. Fark etmiştim zaten. Çok gencsin bunun için dedi. Üzüldüm. İlk doğumum normaldi. Bunda olmaz dedi. Agır kaldırma zorlama kabız olma dedi. Pruloton iğne verdi. 3 günde bir vurulcakmışım. Serum taktılar. Rahim de sanırım sonradn askıyla yukarı çekilcekmiş

Çok geçmiş olsun. Sağlıkla kucaklarimiza alıp büyütelim inşallah

çok geçmiş olsun kuzum çözümü olmasına sevindim inşallah hepsi işe yarar
sağlıkla gelsinde normal sezaryen hiç önemli değil kuzum kendini bunu düşünüp yıpratma dinlen güzelce ❤

Bebiste sorun yokmuş en azından kuzum üzülme çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun cnm bebeğinin iyi olmasına sevindim

Kızlar 2 haftadır neredeyse her gün kulak tıkanıklığı yaşıyorum sizde de benzer durum var mı? Akşama kadar da sürüyor resmen

geçmiş gitmiş olsun canım benim çok sevindim bebekte bişey olmamasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…