2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
sat larımız aynı hissettiğiniz şey nasıl bişey ben bişey anlamadım bu zamana kadar
Seğirme deniyor ama bağırsaktaki gaz hareketi gibi bişe değil.farklı bişe olduğunu anlıyorsun zaten.ben sol kasığımda böyle içerde bişe karıncalanıyor gibi hissediyorum aslında tam tarifini yapamıyorum ama o tarz bişe :) tekme hissetmemiz tabiki bu haftalarda imkansız ama bu ufak seğirmeler artacak zamanla inşallah.belki benim ikinci gebeliğim diye erken hissetmiş olabilirim ilk hamileliğimde 19.haftada ilk tekmeyi hissetmiştim

Teyzeleri biz ikili tarama dan geldik Allaha şükür herşeyi normalmiş çok da hareketli dedi doktor güzel bir fotoğrafta alamadık 1 ay sonra gidince çok büyümüş geldi gözüme doktor şakasına mı dedi bilmiyorum ama pipisini gözüme gözüme sokuyor dedi güldü 6 gün geriden geliyormuş ama baştan beri öyleydi zaten sizden de cinsiyet tahminleri alabiliriz

Eklentiler

• IMG_20200302_144253.webp
    41 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20200302_144159.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 69
ayyy o hareketleri insanın içine içine akıyor resmen değil mi

Bende senin gibi düşünüyorum canım peki doktorunla konuştun mu bu konuyu ben daha konuşmadım zorlarmı acaba diye düşünüyorum

Ayy maşallah ne güzel ya çok merak ediyorum ultrasonla o anı ya. Gittiğimde küçücüktü. Bu sefer merak ediyorum o hareketleri

Darısı başımıza. Iyi birsonuç alıp, net bir pipi görürüz inşallah

Ben de seyirme hissediyorum. Ikinci gebelik.
Uyusma, elektiriklenme gibi bir his.

Durumunuz ne oldu bende sabah aynı durumu yaşadım dr. Gittim bebek aşağı inmiş dedi igeme serum yapıldı yatis verildi

İkili test sonucum güzel çıktı aslında ama dr.lar hiçbir değere bakmadan 35 yaşındasın demeye devam ettiler. Yok amniyosentez yaptırcakmışım. Yaptırmıcam. Ben gibi 35 yaş üzeri anne adayıysanız hiç ikili tesle uğraşmayın. Ya hiç test yaptırmayın ya da fetal dna vs yaptırın. Doktorlara hasta olmadığımı bebeğin de hasta olmadığını anlatmaya çalışmaktan yıprandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…