2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlarr doktorum kansızlığım olduğunu 4. aydan sonra kan ilaçları içmeye başlayacağımı idrarımdada az bir enfeksyon olduğunu söyledi sizlerdende varmı bu durumu yaşayan acaba ?

geçmiş olsun canım bebek iyiymiş ya çok şükür dikkat et kendine sen

Kızlarr doktorum kansızlığım olduğunu 4. aydan sonra kan ilaçları içmeye başlayacağımı idrarımdada az bir enfeksyon olduğunu söyledi sizlerdende varmı bu durumu yaşayan acaba ?
Idrarda enfeksiyon bende de az vardi bunun ilaci sudur dedi doktorum gercekten de suyu arttirdim 2 gun sonraki idrar testinde duzelmisti. Kansizlik herkesde olabiliyor benim suan iyi kanndegerlerim ama 4. Aydan sinra her halukarda her gebeye veriliyor kan hapi diye biliyorum.

Evet benim doktorumda bol bol su içmen yeterli olucak çok az bi enfeksiyon dedi ama kansızlık ilacını her hamilenin içtiğini bilmiyordum

kızlar biz de ikili tarama ultrasona girdik ense kalınlığı 1.59 burun 2,77 çıktı . 2 gün de ileride çıktık çok şükür doktor bi sorun yok dedi kan verdik sonuçlar 2 hafta sonra çıkacakmış
Gözünüz aydın devlete mi özele mi gidiyorsunuz.

kızlar biz de ikili tarama ultrasona girdik ense kalınlığı 1.59 burun 2,77 çıktı . 2 gün de ileride çıktık çok şükür doktor bi sorun yok dedi kan verdik sonuçlar 2 hafta sonra çıkacakmış

Bizimde ense 1,86 çıktı burnumuzuda görüyoruz gayet normal dedi ama burun için ölçü vermedi 1 hafta sonra çıkıcak dedi şu 1 haftada sanırım kendimi yiyeceğim panik oluyorum git gide

Geçmiş olsun bunada şükür evladın iyi

Sol kasığıma böyle aniden bıçak saplanmadı gibi bir ağrı giriyor aniden çıkıyor tuhaf bir ağrı oluyormu sizede anlamadım gitti dün gece başladı böyle sanki yırtılıyor gibi de tuhaf bir şey

Çok çok geçmiş olsun kuzum benim bebiş iyiymiş çok şükür üzülmek yok iyi düşüneceğiz iyi olsun dikkat et ağır kaldırma sakın dinlenmeye çalış bol bol

İnşallah düzelir canım. Çok çok geçmiş olsun. Bebişe bir şey olmamış Allah'tan
Eki Görüntüle 2599090 selam teyzoşlar biz geldik bebişim 10+6 günlük olmuş cinsiyet hakkında bisey demedi ama bn sanki keseden kıza benzettim sizce kızlar
MaşAllah annesi kocaman olmuş
Sonuçların güzel çıkmasına sevindim canım

Bizimde ense 1,86 çıktı burnumuzuda görüyoruz gayet normal dedi ama burun için ölçü vermedi 1 hafta sonra çıkıcak dedi şu 1 haftada sanırım kendimi yiyeceğim panik oluyorum git gide
bence ultrason sonucu iyi ya kan da iyi gelecek hepimizin umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…