2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Oyyy masallah❤

Maşallah bence de erkek
Inşallah ben de öğrenebilirim perşembe günü:)

Ben de 37 yaşındayım, benim doktor ikili test yapmadı.Amniyosentez de istemedim. Fetal DNA testi yaptırdım, inşallah bugün sonucu alacağım. Stres yapıp kendini de bebeğini de üzme, kandan test yaptır imkanın varsa, için rahat etsin canım

Geçmiş olsun cnm hayirdir kötü bisey yoktur umarim..benimde bugün 11+1 ayniyiz..masallah iyi görünüyor ufaklik❤
Ben bu sabah kanamayla doktora gittim. Kanama rahmimin sarkmasından kaynaklıymış. Zaten bacaklarımın arasında hissediuorum. Dışarıya çıkmak üzere.

Sorması ayıp maliyeti ne kadar tuttu testin biraz pahalı diyorlar tam olarak ne kadar merak ettim bende yaptırmayı düşünüyorum da

Sorması ayıp maliyeti ne kadar tuttu testin biraz pahalı diyorlar tam olarak ne kadar merak ettim bende yaptırmayı düşünüyorum da
Ben yurt dışında yaşıyorum, ilk gebeliğimde de nifty test yaptırmıştım o 290 Euro civarıydı, şimdiki fetal DNA test o da 240 Euro civarında olması lazım. Burda da sağlık sigortası karşılamıyor bu tür testleri maalesef. Amniyosentez yaptırmak istemedim.

Ne güzel söylemişsin canım herşey Allahtan kendini strese sokupta bebeğinide kendinide üzme İnşallah sağlıkla alıcaz bebeklerimizi kucağımıza bende yaptırmamayı düşünenlerdenim Bu sonuçta bir ihtimal testi kesinlik vermiyor niye kendimizi boşuna strese sokalım

Bende cuma gittiğimde sata göre 12+6 dım usg ye göre 12+2 çıktım cinsiyet göstermedi ben hariç herkes erkek diyor bir kızım var 2013 doğumlu ben bu kuzucuğuda kız hissediyorum bakalım bir daha ki kontrolde gösterir inşaallah nub baktılar kız dediler

Maşallah sana ayyy

İyim çok şükür. İkinci lekem 3 gün sürdü şükür bir oh çektim. İlk kekelenmede 2 hafta sürmüştü. Bana gittiğim her doktr bol su iç dedi. Sende bol su iç çabuk atlatırsın ins.
Benim lekelenme yada kanamam yok olmadı çok şükür hiç sen hastaydın ya onu soruyom

çok şükür gözünaydın canım maşallah artık ne kadar büyümüş fotolar geliyor nasıl güzel mutluluk

Durumunuz ne oldu bende sabah aynı durumu yaşadım dr. Gittim bebek aşağı inmiş dedi igeme serum yapıldı yatis verildi
Geçmiş olsun cnm sende yat dinlen iyice ayağa kalkmamaya bak

Kızlar cinsiyet anketi eklendi öğrenen annelerimiz işaretleyip oy verebilir
Ayy evet gördüm artık bizimde cinsiyet anketimiz var bende ögrenir öğrenmez nasipse hemen katılıcam

Her ne kadar kötü bir gün yaşasam da bunu bir kez daha görmek güzeldi.
Nasıl güzel maşallah kocaman olmuş çok şükür onlar iyi olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…