2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

Eklentiler

• Screenshot_20200302_195726_com.android.chrome.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 50
İlacı içiyorum bende etkisi çok güzel ama işe servisle gidiyorum ya yaklaşık 40 dk otobüsle gidince ister istemez biraz bulantı yapıyor sabahları
Yaa evet fazla ayakta durmak eğilip kalkıp iş yapmak beni de bulandırıyor kuzum

Ya arkadaşlar karnımda sancı hatta acı oluyor sanki bişey yırtılıyor gibi. Çok korkuyorum. Kanama da devam ediyor. İğneden sonra hemen kesilmiyordur belki diyorum ama karnımdaki sancı belimdeki ağrı içimi rahat tutmama engel oluyor. Umarım kötü sonuçlanmaz

İnşallah arkadaşim Rabbim korusun yavrunu.dualarimizdasin

Benimki böyle çıkmış gün. Henüz sonuçları görmedi doktor ama normal sanırım değil mi?
Bende zehirli guatr vardi drum oyle demişti..
tek t3 etki etmez 3u belirliyo durumu ama tabi o zaman hamile deildim..kotu bise yoktur cnm sikma canını yarin dr detayli bilgi verir banada yaz merak ederim..

Benim Tsh bi yukseliyo bi iniyo..
Hamilelikte yüksek olabilir dedi bi miktar takipteyim..200 eutrx kullaniyorum umarim artırmaz dr..

Bol bol dinlen canim Allahin izni ile bisey olmaz

demin akşam yediğimi de çıkardım yatıyorum öyle. zayıfladım yani hissediyorum
Yaaa geçicek insallah kuzum az kaldı..11lerde biraz azaldı gibi sanki ama arada bi kendini cok güzel hatirlatiyo..

Ben hiç kilo vermedim aksine 2 kilo almışım son durum ne bilmiyorum tartım bozuldu..bide acayip kabizim patlamak üzereyim

Cnm benim düzelicek allahin izniyle duamızdasın rabbim yavrunu sana bağışlasın insallah

ben resmen iştahsızım dün de akşam yemeği yemedim bugün de geldiğimden beri yatıyorum yemek yapmaya gücüm de yok zaten, Okulda ne yersem o işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…