2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ben en son 14 şubatta gördüm niyeyse o günden beri bi korku var içimde ya :/
inşallah cuma günü randevum onu bir göreyim balayına bende gireceğim
Ahhh ben de 14 şubatta görmüştüm şimdi de 9 martta göreceğim inşallah sağlıkla büyümüştür miniğim o balayına bende girmek istiyorum büşracım ya Hala tedirginlikler aklımı rahat bırakmıyor

Sende de mi var kuzum, hep bişey olmuş gibi korkuyorum arada bi midem bulanıyor diyorum heh iyi tamam bulandırdığına göre iyi

Ben bu sabah kanamayla doktora gittim. Kanama rahmimin sarkmasından kaynaklıymış. Zaten bacaklarımın arasında hissediuorum. Dışarıya çıkmak üzere.
Çok geçmiş olsun cnm..kotu düşünme hemen cnm..igneler ilaçlarla bi şekilde düzelir insallah..kalkma hic dinlen..duamdasin

Aynen cnm rabbim korusun icimizdeki melekleri❤

Evet kuzum çok şükür

Sende de mi var kuzum, hep bişey olmuş gibi korkuyorum arada bi midem bulanıyor diyorum heh iyi tamam bulandırdığına göre iyi
Bende en başından beri var kuzum ya deli gibi hep kötü bişey olmuş gibi düşünüyorum bulantım benim de devam etmekte ama bugün iştahım açıldı sanki gerçi akşam prilam içmiştim o beni bayağı idare ediyor

Büyüyor annesi galiba
Kasima sakin nemlendir avuç içiyle masaj yap ki çatlamasın..erken başladın kaşınmaya
Ama bacağım falan da kaşınıyor arada canım ya karnıma sürüyorum bir aydır güzel bir krem aldım bayağı nemli tutuyor nerdeyse 3 güne kadar tutuyor banyo yaptıkça sürüyorum işte 2-3 günde bir bakalım çatlak matlak umrumda değil iyi olsun miniğim de valla çok korkuyorum

Sorması ayıp maliyeti ne kadar tuttu testin biraz pahalı diyorlar tam olarak ne kadar merak ettim bende yaptırmayı düşünüyorum da
Ben geçen hafta bu testi 2600 tl ye yaptırdım. Genox labaratuar diye bi yer var evine gelip kan alıyorlar sonuç 7- 12 gün içinde çıkıyor

İlacı içiyorum bende etkisi çok güzel ama işe servisle gidiyorum ya yaklaşık 40 dk otobüsle gidince ister istemez biraz bulantı yapıyor sabahları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…