2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
hoşaf yapabiliyorsan kayısı hoşafı tüket. ya da kurusunu ye belki iyi gelir.

İçine sinmiyorsa acile gidip baktır istersen cnm teyit etmiş olursun hem

akşamları yatmadan 2 tane alıyorum. ilk zamanlar çok güzel etki ediyordu ama şimdi bünyem mi alıştı ne oldu anlamıyorum bulantılarım ara ara kusmalarım devam ediyor. hâlâ koku hassasiyetim var mesela.
Bana doktorum onzyd diye dilaltı ülacı verdi sabahları ac karna mide bulantısı için prilamı içmesem bile beni bütün gün idare ediyor istersen doktorunu arayıp sor ondan al cnm

Kizlar ben de sabah kalkinca hemen biseyler yemezsem sanki yillardir ac gibi oluyorum ve midem bulanıyor
Ben de öyleyim. Sabah 7 de kalkıyorum eşime kahvaltı hazırlamak için. O ara hemen ağzıma bir şeyler atıyorum yoksa midem fena oluyor . Benim ki aç olmaktan değil de mide bulantısından bir şey yiyorum. Akşam da yemek yerken birden midem bulandı hemen uzandım. Eşim alıştı halime. Kendi yemiş bulaşığı halletmiş garibim

sa hayırlı sabahlar
Dün Bakırköy Devlette gittim ilk defa. Bezmialemle yolları ayırdım. İkili tarama için gün verildi. kan sulandırı vitaminpruluton vs vs devam edeyimmi diyorum dr un bilir diyor. dr u bıraktım sizinle devam etmek istiyorum diyorum bilmiyoruz diyorlar. ne saçma ne sinir bozucu bir gündü. neyse tam çıkacaktım dr dedi bir tansiyon ölçtür bakim. bir ölçtülerki tansiyon 18. başladı eziyetim. kardiyolojiye git dahiliyeye git. Allahım cehennem kalabalığı.dedim herhal bir günah işledim ben buralarda olduğuma göre :))) şükür tansiyon normale döndü öğleye doğru. Tansiyon ilacı ve takibi ile devam. 10gün sonra ikili teste randevu verildi. Bakalım neler olacak. Rabbim sağlıktan ayırmasın.

İçine sinmiyorsa acile gidip baktır istersen cnm teyit etmiş olursun hem
Uyudum uyandım daha iyiyim. Fakat ayakta durunca yer çekiminin etkisiyle rahimin dışarı çıkacak gibi olduğunu hissediyorum. Eski bir doktora daha gitneyi düşünüyorum. En azından daha fazla karşılaşmıştır belki bu durumla hem içim rahat eder.

bende aynen öyleyim bazen yemeği yarıda kesip uzanıyorum bulantım geçsin diye tabi geri dönüp devam edemiyorum çoğu zaman bu süreçte eşlere çok iş düşüyor

Resmen takibe bana gelme beni uğraştırma demiş kolay gelsin.

ben de devlete gidiyorum da ikili taramayı aynı gün içinde yaptırdık fakat çok sıra bekledik o yüzden akşam çok belim ağrıdı dinlendim de ancak geçti

ben de devlete gidiyorum da ikili taramayı aynı gün içinde yaptırdık fakat çok sıra bekledik o yüzden akşam çok belim ağrıdı dinlendim de ancak geçti
inanırım arkadaşım. 10 haftalığım diye yapmadı belkide. çok yoruldum anlatamam sabaha kadar inledim. yüzüm gözüm şiş. işe geldim ama bir ben bir Allah biliyor halimi. rabbim eksikliklerini vermesin bu devlet hastanelerinin ama düşürmesinde keşke nasip ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…