2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar bu arada yarın bundan sonraki takibimi ve doğum için özeldeki doktoruma başlayacağım . il dışında gideceğim için ancak başlayabileceğiz :) cinsiyeti söyler diye umut ediyorum bakalım çok heyecanlıyız

evet haftan erken olduğu için yapılmamıştır canım Allah yardımcımız olsun . benim sorunum yaşadığım ilde özel hastane yok mecbur bi ayağım devlette olacak ama il dışında da özele gideceğim bakalım

bu arada merak ettim özel değilse doktorunu neden bıraktın canım

bezmialem özel hastane masrafı çok oluyor
devletten başka şansım yok bu zamanlarda
anladım canım umarım iyi bi doktor bulursun kendine devlette iyi doktorlar olabiliyor ben mesela doktorumdan memnunum ama doğumda nöbetçi olmadığı sürece gelmiyor kime denk gelirsen onunla yapıyorsun doğumu

anladım canım umarım iyi bi doktor bulursun kendine devlette iyi doktorlar olabiliyor ben mesela doktorumdan memnunum ama doğumda nöbetçi olmadığı sürece gelmiyor kime denk gelirsen onunla yapıyorsun doğumu
inan önemli değil. sağlıklı olalımda yavruyla dr yanımda olmuş olmamış mesele bile değil. duygusal bağ kuracak pozisyonda değilim. sağlıklı gebelik geçireyim ,kuzuyu kucağıma sağlıkla alayım. kafamda bu ikisini şartladım sadece İnşallah da bulurum.Rabbim işinin ehli merhametli insanlar çıkar karşıma diye diye gittim hastaneye hep. tşk ederim

tabiki bizlerinde önceliği sağlık o yüzden doktorum olsun istiyorum duygusal bağ kurmak için değil. ben düşük yaptığım süreçte o kadar kötü muamele gördüm ki halimemi üzeleyim yoksa onların davranışlarına mı üzüleyim şaştım

bende aynı siz gibiyim. kabalık nezaketsizlik insanı olmayan muameleye çok maruz kaldım ve nefret ettiğim kaldıramadığım sinirlerimin dayanmadığım haller. o yüzden kendime böyle sert kabuk biçtim ki görsemde aldırmamak için,duysamda duymamak için. gir tahlil ver çık. onun yüzünün gülmesine ihtiyacım yok" diye diye kendimi hazırlayıp gidiyorum.

Merhaba kızlar. İkili teste girdim. Tüm ölçümler normaldi. Kan verdim. Sonuç bekleyeceğim. Çok şükür. Dilerim herkes sağlıklı sonuçlar alır. Buraya minnoşumu da bırakıyım. Cinsiyet tahmini yaparsanız hiç hayır demem.

Eklentiler

• BA6926E1-0C49-474C-8DC8-F68CF32D7892.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 82
  • FB93D7C9-7716-4702-A1B4-5BF9E67C650E.webp
    32 KB · Görüntüleme: 84
Gözün aydın, maşallah. Ben kız diyorum:) doktor yorum yaptı mı?

ben en son 14 şubatta gördüm niyeyse o günden beri bi korku var içimde ya :/
inşallah cuma günü randevum onu bir göreyim balayına bende gireceğim
Benimde randevum cuma günü ve bende sürekli bebeğim iyi mi korkusu yaşıyorum. Geçen sene bir bebeğimi kaybettim 8. Haftamda o yüzden içimde atamadığım hep bir korku var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…