2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Maşallah subanallah ne kadar büyümüş Ben kız diyorum tabi önce sağlık diliyorum bu güzellik için

Gözünaydın cnm maşallah kuzucuğa ama bana bariz erkek gibi göründü

Masallah cnm guzel görüntüler geliyo artik

Kızlar ben bugün 2 kilo verdigimi farkettim.3 aydır davul gibi olan karnım 1 haftadir sanki fos diye indi.Kabizlik sorunum geçtiği icinmi acaba.5 aylık olan karnım dümdüz oldu.Bian hamile değil miyim diye bile düşündüm.Nerde dedim bu bebek?

Kontrolden çıktım kizlar cok şükür..
Ama kocaman olmuş 5 cmcik
5 gün öndeymiş hersey yolunda hamdolsun
hareketleri kollari bacaklari yüzü Masallah artik belli olmaya başlamış..
Resim atmıyorum devlet olduğu için ultrason görüntüleri feci kötü..

Folicasiti bıraktirdi demir hapi verdi..
Ferro sanol duodenal diye nasil bilmiyorum Ozele gittim mi sorarım..
Haftayı sabırsızlıkla bekliyorum

Wc duzene girdiyse şişliğin geçmiş olabilir darısı basima inşallah

bende aynen öyleyim bazen yemeği yarıda kesip uzanıyorum bulantım geçsin diye tabi geri dönüp devam edemiyorum çoğu zaman bu süreçte eşlere çok iş düşüyor
Gerçekten öyle ya Sağ olsun eşlere çok iş düşüyor.
Benim de bulunduğum ilçede kimse beğenmiyor. Baya kötü tecrübe yaşayan var. O yüzden ben de mecbur Şanlıurfa ya gidiyorum. Şükür doktorum çok ilgili. Belli bir süre oraya gideceğim sonra kendi memleketim de doktor arayaşına gireceğim doğum için. İyi doktorlar çıkarsın Rabbim karşımıza. Stressiz hamilelik geçirelim
MaşAllah miniğe kocaman olmuş. Ne güzel de poz vermiş

Ben acaba kaç kiloyum çok merak ediyorum evde kendimi kontrol altına alayım diye tartı aldım internetten ama kırık geldi iade ettim. Başka alacağım artık. İnşallah çok almamışımdır. Çünkü en son 1 şubatta kilomu öğrendim
Darısı başımıza inşallah ne güzel ilerlemiş minik

Bnim hala sabahları düz bir karın gece yatarken 6aylık hamile yatıyorum

gözünaydın cnm büyüdüklerini görmek insanıcok mutlu ediyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin benim daha 1 hafta var cok özledim bebeğimi

İnşallah güzel sonuçlarla dönersin. İnşallah sonuna kadar her şey çok güzel olsun senin ve bebeğin için ☺
Teşekkürler çok şükür herşey yolunda.martin sonuna verdiler diğer randevuyu ikili tarama için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.biz henüz ailelere de söylemedik bugünkü randevudan sonra söyleriz dedik oyuzden daha bir heyecan var bugün

Gözünaydın cnm sevindim senin adına nasıl söylemeyi düşünüyosun varmı aklında bi süpriz

Yaa sorma artik cok hızlı büyüyecekler galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…