2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
MaşAllah banada erkek gibi geldi ama sağlıklı olsunda gerisi boş

gebelıgımın basından berı cok yogun mıde bulantıları yasamadım ara ara okurdu ama bu gun sabahtan berı bulantım var 10+3 um nedem olabılır usuttummu acaba gastrıtım var ondanmı bılmıyorum ama napmam lazım bı haftalarda olurmu gun boyu bulantım hıc olmazdı benım olmadıda kafam karıstı

MaşAllah büyümüş bir minik daha geldi ben de cumartesi günü gideceğim uzun zaman sonra. En son 1 şubatta görmüştüm

Kızlar özelde ikili tarama fiyatlı geldi bana. Devlette yaptırıp özel doktorumuza göstersek bir sıkıntı olur mu? Yani devletteki dr a sürekli gitmiyorum hatta hiç gitmedim. Tepkisi ne olur hiç bilmiyorum. Yaptıran varsa fikir verir misiniz?

birşey olmaz canım bence bende devlette yaptırdım özeldeki doktoruma götüreceğim sonucları

2. bebegiminkinide öyle yaptım kendisi söyledi bana devlette yaptırıp getirebilirsin bana dedi herhangi bir tepki göstereceğini sanmiyorum anlayışla karşılar heraldr
Anladım canım saolasin. Ben de öyle yapmak istiyorum. Sonuçlar ne zaman çıkıyor devlette?
Özelde 2 haftayı bulabiliyormuş.

Merhaba regenesis i SGK karışlıyor mu yoksa ücretli mi aldınız. Bulantı ilacımı karşılıyormuş ama bilmiyordum ben hep ücretli aldım bunu karşılıyorsa reçete ettireyim diyorum, teşekkürler
Doktorum SGK karşılamıyor dedi kuzum ücretli aldım bi sor istersen doktora
Oyyyy maşaallah sübhanallah bebişler büyüyor yerim ben onları yok canım tahminim ben anlamıyorum zaten kuzum sağlıklı olsunda minnoş kuzum

gönlündeki neyse o olsun kız diyorum ben

bende şanlıurfadayım hangi doktora gidiyorsun acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…