2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar merhaba B 12 vitaminiz için doktor şu değerlerde olmalı gibi bir şey söyledi mi size benimki normal sınırlar içinde çıkmış ama Hematoloji doktorum gebelikte 250 civarında olmasını istiyoruz demişti aklıma takıldı

Canim ben yanlis hatirlamiyorsam sende pihtilasma problemi vardi bu tarz problemi olanlarda ozellikle b12 ve folat degeri cok onemliymis b 12 dusuk olmasi bebegin gelisiminin durmasina neden oluyormus sen yine de doktoruna sor ama ben boyle okumustum

Canim ben yanlis hatirlamiyorsam sende pihtilasma problemi vardi bu tarz problemi olanlarda ozellikle b12 ve folat degeri cok onemliymis b 12 dusuk olmasi bebegin gelisiminin durmasina neden oluyormus sen yine de doktoruna sor ama ben boyle okumustum
Evet canım doğru hatırlıyorsun folat değerim yüksek b 12 değerim normal sınırlar içinde çıktı doktora gideceğim sonucumu bugün gördüm sağlık ocağında yapılmıştı onlar çıkmış. Hamilelikte b12 kullanan varsa bana hangisini kullandıklarını yazabilirler mi rica etsem

Maşallah miniğe Ayy benim de 9 martta bakalım inşallah sağlıklı görürüm ben de

İçimden kız gibi feçti maşallah büyümüş

maşallah Rabbim nazarlardan korusun cok güzel bi duygu

kızlar yaklaşık 2 saattir bazen şiddetini artıran bel ağrım var. sizce normal mi bu yoksa hastaneye mi gitmeliyim? herhangi bir lekelenmem ya da başka bir ağrım yok bu arada. çok tedirginim şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…