2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Oy masallah minnoslar büyüyor..
kiz gibi sanki Saglikli hayırlı evlat olur insallah

memnunmusun peki ben çok olumlu yorum alamadım onla ilgili bide ücreti ne ayıptır sorması ben fatma çetin pelite gidiyorum ama değişeceğim
Ben baya memnunum. Etrafımda giden de çok. Memnunlar genelde. Doğumu kendi memleketim de yapacağım için belli bir aya kadar gideceğim oraya. 100 TL ücreti de. ☺

Merhaba regenesis i SGK karışlıyor mu yoksa ücretli mi aldınız. Bulantı ilacımı karşılıyormuş ama bilmiyordum ben hep ücretli aldım bunu karşılıyorsa reçete ettireyim diyorum, teşekkürler
bende ikili taramayi devlette yaptirdim ozeldekine gostercem sonucu . Sen devlete normal ikili tarama zamani git bisey soyleme yaptir sonucu cikinca da ozeldeki doktoruna gosterirsin

bende ikili taramayi devlette yaptirdim ozeldekine gostercem sonucu . Sen devlete normal ikili tarama zamani git bisey soyleme yaptir sonucu cikinca da ozeldeki doktoruna gosterirsin
Evet ben de öyle yapacağım inşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz sen sonucu alabildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…