2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Iyi aksamlar kimler ikiz bekliyordu
Benimde suan ikiz ama birinin kaybolma ihtimali var cumartesi randevumuz var doktorum tekrar bakacak. Oyle bekliyorum hissiz hicbir sey dusunmemeye calisiyorum. Rabbim saglikli sihhatli hayirlisini nasip etsin bize..
Balik yiyemedigim icin balik yagi yazdi doktorum haricinde folik asit ve gunde 1 progestan aliyorum.
Cok sukur lekelenmelerim bitti..
Ama icerde kac bebek var bilemiyorummm

Aynen benim de 2016 dogumlu bir oglum var . dun yine bi oglum olcagini ogrendim sevinsem mi uzulsem mi karman cormanim hayirlisi
Hayırlı olsun Ya tabi insanın gönlünden birde kız geçiyor ama iki aynı cins kardeş daha iyi anlaşıyor oglun için iyi olmuştur Bizde hayırlısı böyleymiş diyip sevinicez bana da %80 erkek dediler çünkü aynı durumdayız

Merhaba arkadaşlar benimde biri 6.. Biri 4 yaşında iki kızım var bu sefer ne olacak çok merak ediyorum
hiç sorma canım ya benimde biri 4 biri 1 yaşında 2 oğlum var bakalım nasip te bu sefer ne var 3luyecekmiyiz yoksa araya bir cicekmi katacağız

hiç sorma canım ya benimde biri 4 biri 1 yaşında 2 oğlum var bakalım nasip te bu sefer ne var 3luyecekmiyiz yoksa araya bir cicekmi katacağız
Allah ikimizinde gönlüne göre versin inşallah... Evlat ayrımı yapmak değil insan olmayanı istiyor işte.. Bakalım hayırlısı senin haftan büyükmüş ne zaman gideceksin doktora

Allah ikimizinde gönlüne göre versin inşallah... Evlat ayrımı yapmak değil insan olmayanı istiyor işte.. Bakalım hayırlısı senin haftan büyükmüş ne zaman gideceksin doktora
oyle tabi nasip olursa cuma günü gidecegiz buyuk ihtimal öğreniriz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…