2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz cinsiyetler belli olmaya baslamis burda malasef 5 aydan once ogrenemiyoruz benimde 4 yasinda bir kizim var babasi tekrar kiz istiyor benim icin farketmez Allahim neyi verdiyse normalde hamburger fast food gibi yiyecekleri hic sevmem yememde ama dunden beri canim deli gibi hamburger cekiyor kararsiz kaldim yesem mi yemesem mi zarari olur mu diye ama hep aklimda

Benim canımda istiyor. Cumartesi kontrolüm var. O zaman yiyeceğim bu tarz şeyler normalde bile zararlı. O yüzden hamile iken nadiren de olsa yenilir diye düşünüyorum ben

Bence ye canm. Canin çekmiş. Ben de bu hafta döner çok yedim .inşallah bı sorun olmaz

Hamişler aranızda bursalı varmı varsa doktor önerisi alabilir miyim. Sanırım ağır gelecek suan gittiğim dr.

Merhabalar 33 yaşıma gireceğim ve bu 2.gebeliğim. 32 aylık bir kızım var ve öncesinde bir kaybım olmuştu. Kızım tedaviyle dünyaya geldi, şuanki ise normal yolla ve çok kısa sürede oldu şükürler olsun. Satım 29aralık tahmini doğum tarihim 4 ekim görünüyor ancak sezaryen olacağı için eylülün sonları gibi olur diye tahmin ediyorum. Hamilelik takvimimi ekleyebildim mi bilmiyorum :) uzun zamandır buraya uğramamıştım ancak artık sizlerleyim inşallah

Saolasin canim
Hâlâ prilam dr kullanan var mı kızlar? Ne zaman içmeyi bırakmalıyız? Bulantılarım ilk zmnlara gore azaldı ama icmezsem bisey olursa diye korkuyorum

Ben 2 gün içmeyeyim dedim mahvoldum tam anlamıyla içim dışıma çıktı bu gidişle doğuma kadar kullanacağım gibi görünüyor inşallah biter bu bulantılar amin

Hayırlı olsun cnm tebrik ederim..sağlıcakla kucagimiza alırız insallah❤

Hoşgeldiniz, hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah

Çok iyi yapmışsın. Ben acaip tiryakiydim. Bir şekilde korku inat vs derken bıraktım 8 yıl içmedim. Boş bir anımda tekrar basladım. Hamile kalınca hemen bırakırım dedim. Fakat süre uzayınca ttekrar tiryaki olmuşum resmen. Hamile kalınca hemen bırakamadım. 5.5 haftaya kadar içtim. Sonra 1 hafta 2-4 arasına düşürdüm. Sonra sadece günde 2 kere 3-4 kez çekmeye düşürdüm. Şimdi hiç aramıyorum. Hamileliğin başında çok dua ettim midem bulansın tiksineyim o zorlukları yaşamaya razıyım yeterki sigaradan nefret edim diye ama maalesef mide bulantım olmadı. Yine de Allah yardım etti diyorum. Senin adına da sevindim.

Ben sabah kalkınca iyi olıyorum. Rahim biraz geri çekiliyor yatınca. Ama akşama doğru tekrar aşağı iniyor. Peçeteye silince kırmızı kan gelmeye başlıyor. Kanı görünce moralim alt üst oluyor.
kuzum peki bunun bi çözümü var mı rahmi dikme olsun aşağı inmesini engelleme yolu var mı ki :/ ilaçlar iğneler ve bol dinlenme mi tek çözümü

kuzum peki bunun bi çözümü var mı rahmi dikme olsun aşağı inmesini engelleme yolu var mı ki :/ ilaçlar iğneler ve bol dinlenme mi tek çözümü
Evet maalesef hamileyken hiçbir şey yapılamıyor. Kanama devam ederse rapor verir diye tahmin ediyorum. Aslında düşük tehtidim hiç yoktu. Bebek çok yukarı yerleşmişti. Sanırım rahmin sarkmasından kaynaklı bir tehtit yaşıyorum şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…