2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
çalışıyor musun canım bence bir süre raporlu olup dinlenirsen iyi olur
kendini toparlayıp yukarı çekilir miymiş peki bir süre sonra

çalışıyor musun canım bence bir süre raporlu olup dinlenirsen iyi olur
kendini toparlayıp yukarı çekilir miymiş peki bir süre sonra
Evet sınıf öğretmeniyim. Doktor dinlen demedi. Sadece agır kaldırma zorlama kabız olma dedi. Ben de gerek yok diye böyle bir talepte bulunmadım. İnşallah gerek olmaz.

Evet sınıf öğretmeniyim. Doktor dinlen demedi. Sadece agır kaldırma zorlama kabız olma dedi. Ben de gerek yok diye böyle bir talepte bulunmadım. İnşallah gerek olmaz.
inşallah canım tez zamanda tamamen düzelsin inşallah

Mantar için ne yapmam gerekiyor proteston aliyorum vajinal olarak ondan da olabilir
Bol su iç canım.Çünkü burdaki doktorum bana mantar falan olmamaya gayret et olursa ilaç veremiycem demişti.Camasirlarin pamuklu olsun ve sık değiştir.Yinede doktora git sen ilerlemesin belki bebeğe zararı olmayacak bir ilaç vardır.ilerlemeden önlem almış olursun

Allah korusun canim.Bol bol dinlen.Bebis doğduktan sonra doktorlar hemen bakar zaten çaresine.Moralini bozma strese sokma kendini

Mrb canim bende ikiz bekliyorum şuan bi sıkıntimiz yok cok şukur ilk gebeligim bende cok korkuyorum ya bisey olursa diye ama senin durumun farkliymişkendine sıkınti etme allah buyuk cok zor biliyorum rahmin iki gebeligi taşimayabilir diye yazmiştin canim
Benim doktorum bana bisey demedi insallah sorunsuz devam eder hakimizda hayirlisi

En son ne zaman görmüştün ki canım
Geçen hafta salı günü görmüştü doktorumda cuma günüde ikili testi yapan radyoloji doktoru baktı bskarmı sence bugün iğnelerim 12 gün sonra bitiyor o zaman bir daha gitmem lazım hem iğne yazdıracağım hemde muayene olacağım o zaman bakalım dermi acaba bilemedim

Bende bilemedim ama doktorlar çok ultrasyona girdirme taraftarı da değiller mesela bende en son pazartesi ikili test için muayene oldum 2 hafta sonra bidaha gidicem sonuçlar için o zamanda 14 15 haftalık olucam cinsiyeti merak ettiğim için bakmasını istiycem ama bakar mı bende bilmiyorum

Günaydın kızlar
Valla zaman duruyor geçmiyor sanki
Şu 6 mart bir gelseydi...
Şafak 2
Sizler nasılsınız napıyorsunuz
Benim de şafak 3
Heyecanla bekliyorum canım inşallah güzel haberler alırız

Benim de 7si. allah herkesin yüzünü güldürsün .iyi haberler inşallhh
Benim de 7'sinde aynıyız. Güzel haberlerle gelelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…