2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende onu kullanıyorum canım doktorum onu yazdı kahvaltıdan sonra içiyorum ben

Kasım 29 1984 dogumluyum
Şubat sonrası olduğu için normal yaşa 1 ekleyeceğiz, yaş 35 o zaman 1 eklemek gerek, tahmini doğum zamanı 26?Eylül olduğuna göre sat Aralık sonudur hamile kalınan zaman Ocak olmalı, 36 yaş ocak erkek görünüyor. Sat Aralık başında ise hamile kalınan ay Aralık olur o zaman kız görünüyor epey detaylı oldu sanki

Benim çin takvimine göre cinsiyet tuttu 1 ekleme olayını bilmediğimden ilk erkek olarak hesaplamıştım . Ekleyince kız çıktı
Demek ki çok da geçerliliği yokmuş , benim de 1 ekleyince erkek oluyor diğer türlü kız. İlk çocuk erkek bu kız olsun istiyorum, ilki 1 ekleyerek tutmuştu bu da eklemeden tutsa keşke

2 gündür arıyoruz izmirde bulamadık

Ya ben anlamadım benimkini de Bi sen hesaplar mısın canım ya Aralık ayında hamile kaldım zaten hepimiz öyleyiz doğum tarihinde 5 Kasım 1999

sat 21 aralık öle 1ekleyince 36 yas oluyo kuz cıktı bendede hayırlısı Rabbimden

Bacı ne yaptın nasılsın gittin mi doktora
Merhaba canım yeni çıkıyorum saolasin
Tansiyonum 12-8 cıktı dr normal dedi ama stresli olduğun zamanlar yükselir dedi, bir de kendini kötü hissedince ağrı kesici al dedi, eletnatal diye bir vitamin verdi ona baslayacagim, cinsiyetimiz de büyük ihtimal erkekmiş pipiyi gördük ama 16.da kesin belli olur dedi

Eklentiler

• 20200305_162006.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 69
Aynen çintakvimi.gen.tr de kız cıktı yaşıda otomatik kendi hesplıyo

Eklentiler

• 0089F928-E7AD-4FD4-8E9F-E99A79DE6A64.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 74
Oy maşallah baya büyümüş Rabbim nazarlardan kotudunçintakviminde denedinmi sende ne cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…