2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben 2 gun once uçlarından aldım azıcık cok kirilmislardi..allahin izniyle bişey olmaz..Bende ınanmiyorum bu sac olayına..
Ama içsel olarak acaba düşünce rabbime emanet diyorum..

ahh inşallah kuzum o korku oluyormuş bir kaç arkadaşıma da sordum
benim ki baya boyutlarını aştı sanırım
doğum günümü keyifsiz geçirdim resmen daha 3 gün var kontrole off diye
Doğum günün kutlu olsun cnm inşallah seneye evladınla kutlucaksın Rabbiminde izniyle

Ben 2 gun once uçlarından aldım azıcık cok kirilmislardi..allahin izniyle bişey olmaz..Bende ınanmiyorum bu sac olayına..
Ama içsel olarak acaba düşünce rabbime emanet diyorum..
ben de inanmıyorum bu saç meselesine Rabbime emanetler onlar şuan

Gecmiş olsun cnm cok heyecanlı inşallah gösterir vişne suyu iç hareketli oluyomuş

çok teşekkür ederim yorumlarınıza umarım öyledir tabi sağlıkla ve hayırlısıyla yarın doktora gideceğim öğrenirim muhtemelen dua edin bana lütfen
Rabbim eili ayağı düZgün saglıklı evlat nasip etsin daha sonra gönlündekini nasip etsin

Hakkınızda hayırlı olan ne ise Rabbim en uygununu bilir sen gönlünü ferah tut canım

aman büyüklere kalsa gerdek gecesinde ortadan ikiye de ayrılıyoruz

Buna göre de erkrk çıkıo baktım şimdi
Banada erkek çıkıyor ama ben kız diyorum göstermediğine göre bu kadar süre nub ta baktılar kız dediler doktorumda görmedim ama kız hissediyorum dedi bir kızım var oğlum olsun isterdim ama kız da olursa Elhamdulillah Rabbime şükürler olsun derim sağlıklı olsunda hayırlı evlad olsun en önemlisi bunlar

Güzel düşünüyoruz ki guzel olsun
Yarin insallah guzel haberler duyacağız senden❤
inşallah canım benimmm ❤ ❤
Internette biraz okudumda caizdir diyolar ama bilemiyorum
Boşver kız uzun kalsın hamileliğin son aylarında güzel çekim olur saçlarla lohusayken keseriz bizde
dimii ya çekimlerde güzel olur sonra kestiririz napalım ❤
kız olursa çağla koyayım adını bari
ahahah mantıklı
Doğum günün kutlu olsun cnm inşallah seneye evladınla kutlucaksın Rabbiminde izniyle
teşekkür ederim canım aminn inşallahh ❤ ❤
aman büyüklere kalsa gerdek gecesinde ortadan ikiye de ayrılıyoruz
ahahsadf sesli güldüm buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…