2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hadi bakalım benim tutcakmi bi çin takviminde erkek diyo birinde kız
Çin takvimi normal yaşımız değil listeye göre 1 veya 2 ekleniyor yaşa fotoğrafı demin düzgün atamadım listeden bir bakın isterseniz ,yaşınızı hesaplayın hamile kaldığınız aya bakın benim ilk bebeğimde tutmuştu bunda henüz belli değil

Eklentiler

• F1CBC41B-603B-4712-9B10-2B88354A5D00.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 56
  • 9892E263-BB38-4A46-B7A7-39F4068D3BF7.webp
    74,1 KB · Görüntüleme: 54
  • 6ABCC36A-5B6C-48E9-A94D-96FE08708600.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 52
  • 61BF956D-E3A5-4D17-A162-6AD9D79E4598.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 45
Daha önce de konuşuldu cnm ben bi 10-15 gün oldu kestirdim ben pek inanmıyorum kızıma hamileyken de kestirmiştim 9 sene önce yine kestirdim ama tabi herkesin düşüncesi farklı

Çin takvimine göre yaşımız normal yaşımızdan Farklı 1 veya iki ekleyip listeye bakabilirsiniz
Bende Çin takvimi Rus takvimi hep kız çıktı sonuç erkek bi tek sayı hesaplaması vardı Burda tek sayı erkek çift sayı kız o tuttu bak tek sayıydı benim.10.haftadan beri erkek dedi doktorum bi umut bekledim yanılır mı diye ama salı günü %90 erkek dedi.belki hala bi ihtimal kızım olur beklemedeyim

Dedğin gibi baktım84dogumluyum 83 dogumlu yaptım kız cıktı ozamanda dogrumu yaptımacaba

Sağol canım öğleden sonra randevum var, inşallah her şey yolundadir sabah daha iyiyim akşamları mide bulantısı da eşlik edince kendimi kötü hissediyorum. Herkes benim gibi mi ?
Ben nerdeyse 14. Haftayı dolduracağım ama buna rağmen sabah akşam öğlen demeden hala kötü haller devam ediyor. Bazen kusma, bazen halsizlik, bazen baş ağrısı, bazen bir kaçı bir arada ve hatta bazen de tanımlayamadığım bir tatsız hal... sen doktoruna sor yine de ama umarım olağan bir şeydir, bebekler büyüyebilmek için sömürüyor bünyeyi

otomatik cin takvimi hesaplaması 2020 den hesaplıyor kızlar bizim son adet tarihlerimiz 2019 aralık çoğumuzun o yüzden hesaplarken 2019 'daki yaşınıza göre hesaplama yapın yanlış çıkabilir benim kız çıkıyor

Ben hiç inanmam, saçlarım uzun ve zorlandığım için kestirecektim ama bu hafta bebeğin saç kökleri oluşuyor diye okudum bir yerde. Acaba kestirince o enerji benim saçıma gider mi diye durdum

böyle yapınca kız çıkmıştı cinsiyet benim böyle tutmadı benimki düz hesaplama tuttu

Kızlar üçüncü ayım bitti doktorum vitamin olarak reGenesis max diye bir ilaç yazmış sigortanın karşılamadığı bir ilaç kullanan var mı içinde folik asite kadar bir çok vitamin var ama 3. Aydan sonra folik asit bırakılıyo diye biliyodum yoksa normal mi bilen var mı?

Ellerim yuzum pul pul dökülüyor benimde ne kdr nemlendirsemde geçmiyor.
Kuzum benimde öyleydi bepantholün ilk el ve yüz için olan nemlendirici kremini aldım etkili oldu ama sonra kuru ciltler için olan başka bi nemlendirici varmış Kuru ve tahrişLi bölgeler için gibi bişey yazıyodu üstünde onu denedim o bana çok Çok daha iyi geldi şimdiye kadar kullandığım bütün nemlendiriciler çöpmüş tavsiye ederim 27 tl gibi bişrydi fiyatı

bende onu kullanıyorum canım vitamin olarak iyi bir markaymış eser miktarda folikasit . ve diğer multivitaminlerde de var folikasit

Kuzum 2 gun once arkadaşım sudokrem die bisey önerdi onu deniyorum geçmezse eğer denerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…