2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Amiiiin canım. Yeter ki sağlıcakla kavuşalım bebişlere gerisi önemli değil

Ben de Eylül annesi olacağım inşallah,hepinize merhaba cinsiyet öğrenenler var mı acaba benim için daha erken sanırım:)
Merhaba cnm hoşgeldin Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benim henüz belli değil carşamba günü 11+4 olucam ikili test yapıcak bende belki ögrenirim diyorum ama zor gibi görünüyoriyi haberler duyalımda kız erkek farketmez sağlıklı olsunlarda

Bir haftadır ilac almıyorum hemen hemen..çünkü fazla ilac
Eve ultrason almak isteyenler olurmuş hamileyken, ben de yok artık demiştim ama şimdi hak veriyorum bu nasıl bir özlem ya her an görmek istiyorum yetmiyor bana usg fotoları
kesinlikle haklilarmis gulmiceksin demek ki bende aynıyım hem özlem hemde acaba bisey olmuş mudur korkusu
ee söyler artık cinsiyeti kocaman olmuş

Ben de Eylül annesi olacağım inşallah,hepinize merhaba cinsiyet öğrenenler var mı acaba benim için daha erken sanırım:)
Hoşgeldin aramıza kaç haftalıksın canım bende 12+3 te gittim ama öğrenemedik malesef Daha erken die kesin bişe demiyor bazen doktorlar bizde heyecanla bekliyoruz cinsiyeti öğreneceğimiz haftaları

Hoşbuldum amin hepimizin inşallah Bizim senle aynı bebeklerimiz gün olarak bile bakalım ne olacak cinsiyetleri sağlıklı sıhhatli olsunlar da ilk bebeğim zaten :)

Hoşgeldin aramıza kaç haftalıksın canım bende 12+3 te gittim ama öğrenemedik malesef Daha erken die kesin bişe demiyor bazen doktorlar bizde heyecanla bekliyoruz cinsiyeti öğreneceğimiz haftaları
Hoşbuldum canım 11+1 olduk şuan,aa benim de 12. Haftada ikili testim haftaya Belki cinsiyet öğrenirim diyordum demek bizim doktor da söylemez sanırım bakalım sürekli peynir aşeriyorum içimden erkek mi diye düşünüyorum hiç bulantım da yok ama hayırlısı inşallah :)

Sevgili K kutes bebeklerimizin doğacağı tarih aynı Acaba cinsiyeti ne zaman söyledi senin doktorun
Çok sevindim Gerçi sizin 21 Eylül benim 19 Eylül gösteriyo ama olsun farketmez. Saglıkla alalım kucaklarımıza inşallah 10+6 haftalıkken söyledi. Ama kendi doktorum değil. Devlet Hastanesinde tahlil için gittigim bir dr. Kendi doktoruma 2 hafta sonra gidicem. Bakalım o nedicek

Sabah bulantısı olmayanların erkek olurmuş. Sizin bellimi cinsiyeti ? Bende aynı durumdayım buarada.

mantıklı kuzum daha tecrübelilerdir o konuda
Hangi ilacı kullanıyorsun?
prilam dr canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…