2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Nerede yaptirdiniz? Bir de kac gunde cikti?
Benim doktorumun özel muayenehanesi var orda kan alındı laboratuvara gönderildi sanırım geçen salı gitmiştim bugün çıkmış.gelin diynce panikledim bende birden bişe mi var dedim yok doktor analizleri hep yüz yüze anlatır dedi sekreteri

Ben doona bebek arabasını aldım bile.Hem bebek arabasi+araba koltuğu +ayrıca puset oluyor.Esimle ona karar verdik.Besik hala kararsizim.Sanirim ikeayi dolasicam önce.
Oo maşallah almışsın ne güzel ben hepsini 7.aydan sonra alırım büyük ihtimal. Doonayı da duymuştum daha önce. Bebek arabasında tercih etmeyeceğim tek şey travel sistem benim için. O modellere bakmıyorum bi tek

Canım benim sonuçlar cıkınca da sekreter sonuclarınız cıktı dedi nasıl dedim dr detaylı Bilgi verebilir bizim söyleme yetkimiz yok dedi dr acıklıyor hep panik yapma canım usg de ense kalınlığı kaç çıkmıştı yasın kac

Kızlar çıktım doktordn cok şükür ikili tarama ultrosonda iyi cıktı kan verdim 8 nisanda cagırdı bidahafotolarıda bu bide ultroson sonucu var Ikra meyra bi tahminde bulunabilirmisin?

Eklentiler

• 9A6CC685-247A-4210-92F0-0D275ABC8FE5.webp
    63,6 KB · Görüntüleme: 53
  • DB81CD79-6FC5-4510-A667-34AE5A11E3B3.webp
    74,9 KB · Görüntüleme: 56
  • 0038215F-B3F2-4BB1-8FEE-148ACB9C4237.webp
    72 KB · Görüntüleme: 64
  • C0E8931D-473D-4B35-8413-3EC4EFB45D01.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 67
kızlar eğer kız olursa sanırım ben bunu alcam aşık oldum ya
bu arada beşik konusunda kararsız olan arkadaşlarım varsa tam olarak bu beşiği karşı komşum kullanıyormuş şu an 3 sene önce almışlar onun peş peşe 2 oğlu oldu şimdi 2. sinde kullanıyorum çok memnunum dedi asansör sistemi sayesinde hem anne yanı oluyor hem en alt kademeye indirdiğinde çocuğun rahatlıkla girip yatabileceği bebek karyolası oluyor, memnun kalan karşı komşumda olunca kararımızı verdik kız olursa ve erkek olursa bu modelleri düşünüyorum ahşap rengi de eşimin çok hoşuna gitti bende beyaz seviyorum bakalım hangisi olursa isteyen olursa diye linkte bırakıyorum linkte çok güzel açıklamışlar her kademesini altlara inince görebilirsiniz

1.2 mm çıkmıştı 28 yaşındayım

Bu çok güzelmiş bende bunu görmüştüm bu aklımda bulunsun sağol canım biZimle paylaştığın için

Bu çok güzelmiş bende bunu görmüştüm bu aklımda bulunsun sağol canım biZimle paylaştığın için
ne demek kuzummm biz eşimle canlıda görünce tamam dedik kesin bunu alıyoruz
şimdi cinsiyete emin olalım 20-24 nisan detaylı ultrasondan sonra siparişini veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…