2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Günaydın kızlar Türkiye’de korona virüs görüldü dün sağlık bakanlığı açıklama yapmış dikat edin hastanelere giderken maske takın Bide istanbulda görülmüş sanırım bende istanbuldayım korkutucu allahım hemen temizlensin şu pislik şey ya

günaydın kızlar koronavirüsü ülkemizde de görüldü malesef şu dönemde kişisel hijyeninize çok dikkat edin. özellikle sık sık ellerinizi yıkayın. şuan olacağımız herhangi bi hastalık bağışıklık sistemimizi etkilediği için koronavirüsüne karşı savunmasız kalıyoruz. hastanelere mecburen gidiyoruz en azından maske takmalıyız şuan için

kızlar aranızda vajinal ultrason ile muayene olan var mı
sanırım vajinal ultrasonda 12. haftada net görünebiliyormuş
benim gittiğim hastanede doktorum vajinal bakmayı pek önermiyor bu zamana kadar hep karından baktı
ama bu gittiğimde cinsiyeti göremezsek 13+6 olacağız teklif etsem mi hocam vajinal bakalım diye ?

Evet malesef çok üzücü umarız en kısa zamanda biter bu hastalık hangi şehirde olduğuna dair de Bi bilgi verilmedi sanırım

yarına bişey kalmamış kuzum sakin ol
Evet çok az kaldı belki buğün de gidebirilieim bana kalmış sonuçlar bir haftaya çıkar bir haftaya gel dedi 5 gün geçmiş oluyor gidiyim çünkü içim içimi yiyor eşim dışarda şimdi gelir gelmez duruma göre haber ederim bebeğim
İyi düşünüyorum iyi olacak inanıyorum

gebeliğimin başında kalp atışı için vajinal ultrason ile bakılmıştı ama şuan doktor cinsiyet için bunu yapmaz canım zannetmiyorum

Bana bakıldı canım ama cinsiyet için değil bebeğim 6 gün geriden geliyordu vajinal ultrasyonla boyu daha net ölçülebildiği için o şekilde baktı ve haftasını ona göre değerlendirdi ama arada 1 gün oynadı yani yine geriden geliyor biraz bebeğim

kuzum sonuçlar çıkınca gel dediyse sonuçlarda çıktıysa bugün gitme imkanında varsa koş hemen git bence

gebeliğimin başında kalp atışı için vajinal ultrason ile bakılmıştı ama şuan doktor cinsiyet için bunu yapmaz canım zannetmiyorum
bende pek yanaşmak istemiyorum inşallah belli olurda gerek kalmaz
ilerleyen günlerde yakalıyor kuzum korkma geriden gelmesi çok önemli değil döllenme ve yumurtlama zamanıyla ilgili o

canım benim doktorum ilk 8 haftaya kadar baktı hatta 12 . Haftaya kadar vajinal ult yapıyordu ben kabul etmedim ve 12 . Haftaya kadar yapma sebebi bebeğin küçüklüğüymüş 13 ten sonra yapmıyordu bence cinsiyet için deneme o aleti hamileyken iki kez kullandı ve çok canım yandı akşama kadar geçmedi bir türlü ve bir doktor daha vardı vajinal muayeneye karşıydı hatta beni Alttan muayene ettiğini duyunca hangi sebeple yaptığını merak ediyorum dedi neyse yorum yapmıcam demişti ve vajinal muayene eden özel de proftu canım bence sabırlı ol ve bekle hiç gerek yok meleğine zararı olmasın

aynen kuzum bende ilk keseyi göremediğimizde dedi ki vajinal ultrasonumuzda var ama ben kullanmıyorum sonrasında kanama düşükle sonuçlanıyor gebeler bundan sanıyorlar ve dava falan açıyorlar dedi hatta, bende hiç yanaşmadım, hep karından baktı, belli olmasa da 3 nisandaki randevumda öğrenirim ya napalım geç olsun güç olmasın

vajinal ultrasonu şu şekilde lütfen lanse etmeyin. emin olun ilişkiye girmenizden hiç farkı yok hatta daha az hissediyordunuz. yapan doktor ve durumunuza göre bu işlem değişiklik gösteriyor. bana bu şekilde ultrason yapıldı ne acı ne ağrı kanama vs olmadı çok şükür. bizim erken dönemde kalp atışını duymamız gerekiyordu ondan yapıldı . tabiki keyfiyeten yapılmasını doğru bulmuyorum ama her kişide bu belirtiler görülmez

aynen kuzum çok incecik bi alet ilişkiyede nazaran
benim doktorumda işte çok yaşamış davalar sorunlar
dedi ki herkes ondan olduğunu sanıyor o yüzden yapmıyorum çok mecbur kalmadıkça
6+2 deyken kese görünmezse vajinal bakarız dedi mesela hani görünmediği, kalp atışı duyulmadığı zamanlarda mecburiyetten bakıyormuş toplumumuzda öyle bi algı var çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…