- 3 Ocak 2019
- 1.036
- 954
- 123
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.321
ablamda da bu beşikten var canım aynısı o da memnun :)kızlar eğer kız olursa sanırım ben bunu alcam aşık oldum ya
bu arada beşik konusunda kararsız olan arkadaşlarım varsa tam olarak bu beşiği karşı komşum kullanıyormuş şu an 3 sene önce almışlar onun peş peşe 2 oğlu oldu şimdi 2. sinde kullanıyorum çok memnunum dedi asansör sistemi sayesinde hem anne yanı oluyor hem en alt kademeye indirdiğinde çocuğun rahatlıkla girip yatabileceği bebek karyolası oluyor, memnun kalan karşı komşumda olunca kararımızı verdik kız olursa ve erkek olursa bu modelleri düşünüyorumahşap rengi de eşimin çok hoşuna gitti bende beyaz seviyorum bakalım hangisi olursa isteyen olursa diye linkte bırakıyorum linkte çok güzel açıklamışlar her kademesini altlara inince görebilirsiniz
Heyner Ahşap Lake Beyaz Renk Anne Yanı Beşik 3 Kademeli Fiyatı
Heyner Ahşap Lake Beyaz Renk Anne Yanı Beşik 3 Kademeli en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Heyner Ahşap Organik Beşik Anne Yanı Beşik 3 Kademeli Lüx Fiyatı
Heyner Ahşap Organik Beşik Anne Yanı Beşik 3 Kademeli Lüx en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Eki Görüntüle 2603703
Eki Görüntüle 2603704
Eki Görüntüle 2603708
Eki Görüntüle 2603709
MaşAllah canım tebrikler. Sağlıcakla gelsin prensesKızlar bugün cinsiyeti öğrendik kızımız olacakmışkesesi yuvarlaktı, Çin takvimi gen tr nin tahmini tutmadı, diğer Çin takvimleri tuttu, çok bulantım olmuştu,
Ne güzel sorunsuz geçmiş sevindim canım.Kızlar çıktım doktordn cok şükür ikili tarama ultrosonda iyi cıktı kan verdim 8 nisanda cagırdı bidahafotolarıda bu bide ultroson sonucu var @Ikra meyra bi tahminde bulunabilirmisin?
Hoş geldin aramızaSelamün aleyküm kizlar yeni üyeyim Allah'ın izni ile Eylül annesi olacağım bende şuan 11 haftalık hamileyim
Benim de aklıma bu model yattı gibi canım. Daha mantıklı duruyor. Yorumları da okudum memnun kalan çok.kızlar eğer kız olursa sanırım ben bunu alcam aşık oldum ya
bu arada beşik konusunda kararsız olan arkadaşlarım varsa tam olarak bu beşiği karşı komşum kullanıyormuş şu an 3 sene önce almışlar onun peş peşe 2 oğlu oldu şimdi 2. sinde kullanıyorum çok memnunum dedi asansör sistemi sayesinde hem anne yanı oluyor hem en alt kademeye indirdiğinde çocuğun rahatlıkla girip yatabileceği bebek karyolası oluyor, memnun kalan karşı komşumda olunca kararımızı verdik kız olursa ve erkek olursa bu modelleri düşünüyorumahşap rengi de eşimin çok hoşuna gitti bende beyaz seviyorum bakalım hangisi olursa isteyen olursa diye linkte bırakıyorum linkte çok güzel açıklamışlar her kademesini altlara inince görebilirsiniz
Heyner Ahşap Lake Beyaz Renk Anne Yanı Beşik 3 Kademeli en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Heyner Ahşap Organik Beşik Anne Yanı Beşik 3 Kademeli Lüx en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Eki Görüntüle 2603703
Eki Görüntüle 2603704
Eki Görüntüle 2603708
Eki Görüntüle 2603709
aynen bak o site bende de tutmamıştı demiştim ya :) hayırlı olsun prenses sağlıcakla gelsin inşallah :)Kızlar bugün cinsiyeti öğrendik kızımız olacakmışkesesi yuvarlaktı, Çin takvimi gen tr nin tahmini tutmadı, diğer Çin takvimleri tuttu, çok bulantım olmuştu,
Hoşbulduk teşekkür ederimMaşAllah canım tebrikler. Sağlıcakla gelsin prenses
Ne güzel sorunsuz geçmiş sevindim canım.MaşAllah
Hoş geldin aramıza
Benim de aklıma bu model yattı gibi canım. Daha mantıklı duruyor. Yorumları da okudum memnun kalan çok.Etrafında kullanan birisi olması da iyiymiş. İnceleme şansın varsa bak komşundan
büyük ihtimalle bunu alırım bende kuzum :)ablamda da bu beşikten var canım aynısı o da memnun :)
gittim inceledim kuzumm gerçekten çok güzeldi biz bunu alacağız sanırımMaşAllah canım tebrikler. Sağlıcakla gelsin prenses
Ne güzel sorunsuz geçmiş sevindim canım.MaşAllah
Hoş geldin aramıza
Benim de aklıma bu model yattı gibi canım. Daha mantıklı duruyor. Yorumları da okudum memnun kalan çok.Etrafında kullanan birisi olması da iyiymiş. İnceleme şansın varsa bak komşundan
Ya ne güzel bulantılarıniz geçti galiba sizlerin alışveriş heyecanı sarmış hepinizibüyük ihtimalle bunu alırım bende kuzum :)
gittim inceledim kuzumm gerçekten çok güzeldi biz bunu alacağız sanırım
baktım şimdi beyazı boyalıymış ahşapları doğalmış çocuk büyüyünce yalayabiliyormuş çünkü
kuzum valla ben geceden hap içtiğim için bulanmıyorYa ne güzel bulantılarıniz geçti galiba sizlerin alışveriş heyecanı sarmış hepinizi☺darısı başıma benimde geçsin biran önce bende başlayayım Allah'ın izni ile
Hadi ya kıyamam canım geçer inşallah biran önce rahata kavuşuruz bizlerdekuzum valla ben geceden hap içtiğim için bulanmıyor
yoksa hala geçmemiş benimde pazar günü içmeden bi deneyim dedim zehir oldu gün bana
ben de aynıyım. bazen karnım dümdüz bazen 5 aylık hamileyim. özellikle akşamlarıkızlar bulantım ara sıra gelmese kusmam olmasa ben hamile olduğumu unutcam valla hissedene kadar böyle herhalde
Ben de öyleyim. Bi de karnımız tam anlamıyla hamile göbeği olmadığı için alışamıyorum bu halime. Sanki yemiş yemiş kilo almış gibiyimkızlar bulantım ara sıra gelmese kusmam olmasa ben hamile olduğumu unutcam valla hissedene kadar böyle herhalde
Hepimiz akşamları şişiyoruz demek kiben de aynıyım. bazen karnım dümdüz bazen 5 aylık hamileyim. özellikle akşamları
AA öyle mibüyük ihtimalle bunu alırım bende kuzum :)
gittim inceledim kuzumm gerçekten çok güzeldi biz bunu alacağız sanırım
baktım şimdi beyazı boyalıymış ahşapları doğalmış çocuk büyüyünce yalayabiliyormuş çünkü
Akşamları çok komik oluyor pijamaları giyince göbeğim önde gidiyor daha çok belli oluyorben de aynıyım. bazen karnım dümdüz bazen 5 aylık hamileyim. özellikle akşamları
evet fiyat düşmüş keşke cinsiyeti öğrensekte hemen sipariş versek indirimdeykenAA öyle mibaktım da fiyatı baya düşmüş hem
Bu anne yanları çok rahat oluyor, buna benzer bizimki de, şu an en alt kademede kullanıyorum. Bizimkinin yan tarafı fermuarlı, ama değiştirip ahşap parçasını da takabiliriz. 4 yaşa kadar kullanırım diye düşünüyorum.kızlar eğer kız olursa sanırım ben bunu alcam aşık oldum ya
Eki Görüntüle 2603703
Eki Görüntüle 2603704
Eki Görüntüle 2603708
Eki Görüntüle 2603709
evet buda güzelmiş canımm güle güle kullanınBu anne yanları çok rahat oluyor, buna benzer bizimki de, şu an en alt kademede kullanıyorum. Bizimkinin yan tarafı fermuarlı, ama değiştirip ahşap parçasını da takabiliriz. 4 yaşa kadar kullanırım diye düşünüyorum.
Gözün aydın canım saglıkla al kucağına insallahKızlar bugün cinsiyeti öğrendik kızımız olacakmışkesesi yuvarlaktı, Çin takvimi gen tr nin tahmini tutmadı, diğer Çin takvimleri tuttu, çok bulantım olmuştu,
Oyy minnoş aman saglıklı olsun da canımKızlar çıktım doktordn cok şükür ikili tarama ultrosonda iyi cıktı kan verdim 8 nisanda cagırdı bidahafotolarıda bu bide ultroson sonucu var @Ikra meyra bi tahminde bulunabilirmisin?
Teşekkür ederim canımevet buda güzelmiş canımm güle güle kullanın
Zannetmiyorum canım bir sorun cıkmaz allahın izniyle hic korkma1.2 mm çıkmıştı 28 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?