2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ablamda da bu beşikten var canım aynısı o da memnun :)

Kızlar bugün cinsiyeti öğrendik kızımız olacakmış kesesi yuvarlaktı, Çin takvimi gen tr nin tahmini tutmadı, diğer Çin takvimleri tuttu, çok bulantım olmuştu,
MaşAllah canım tebrikler. Sağlıcakla gelsin prenses
Kızlar çıktım doktordn cok şükür ikili tarama ultrosonda iyi cıktı kan verdim 8 nisanda cagırdı bidahafotolarıda bu bide ultroson sonucu var @Ikra meyra bi tahminde bulunabilirmisin?
Ne güzel sorunsuz geçmiş sevindim canım. MaşAllah
Selamün aleyküm kizlar yeni üyeyim Allah'ın izni ile Eylül annesi olacağım bende şuan 11 haftalık hamileyim
Hoş geldin aramıza
Benim de aklıma bu model yattı gibi canım. Daha mantıklı duruyor. Yorumları da okudum memnun kalan çok. Etrafında kullanan birisi olması da iyiymiş. İnceleme şansın varsa bak komşundan

Kızlar bugün cinsiyeti öğrendik kızımız olacakmış kesesi yuvarlaktı, Çin takvimi gen tr nin tahmini tutmadı, diğer Çin takvimleri tuttu, çok bulantım olmuştu,
aynen bak o site bende de tutmamıştı demiştim ya :) hayırlı olsun prenses sağlıcakla gelsin inşallah :)

Hoşbulduk teşekkür ederim

ablamda da bu beşikten var canım aynısı o da memnun :)
büyük ihtimalle bunu alırım bende kuzum :)
gittim inceledim kuzumm gerçekten çok güzeldi biz bunu alacağız sanırım
baktım şimdi beyazı boyalıymış ahşapları doğalmış çocuk büyüyünce yalayabiliyormuş çünkü

Ya ne güzel bulantılarıniz geçti galiba sizlerin alışveriş heyecanı sarmış hepinizidarısı başıma benimde geçsin biran önce bende başlayayım Allah'ın izni ile

Ya ne güzel bulantılarıniz geçti galiba sizlerin alışveriş heyecanı sarmış hepinizi☺darısı başıma benimde geçsin biran önce bende başlayayım Allah'ın izni ile
kuzum valla ben geceden hap içtiğim için bulanmıyor
yoksa hala geçmemiş benimde pazar günü içmeden bi deneyim dedim zehir oldu gün bana

kızlar bulantım ara sıra gelmese kusmam olmasa ben hamile olduğumu unutcam valla hissedene kadar böyle herhalde
Ben de öyleyim. Bi de karnımız tam anlamıyla hamile göbeği olmadığı için alışamıyorum bu halime. Sanki yemiş yemiş kilo almış gibiyim
ben de aynıyım. bazen karnım dümdüz bazen 5 aylık hamileyim. özellikle akşamları
Hepimiz akşamları şişiyoruz demek ki

AA öyle mi baktım da fiyatı baya düşmüş hem

Eklentiler

• Screenshot_20200311_143735.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 20
Bu anne yanları çok rahat oluyor, buna benzer bizimki de, şu an en alt kademede kullanıyorum. Bizimkinin yan tarafı fermuarlı, ama değiştirip ahşap parçasını da takabiliriz. 4 yaşa kadar kullanırım diye düşünüyorum.

Eklentiler

• 6444D76A-D6C9-458A-A18F-E908D85542D9.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 33
  • 24D23068-3CDA-43C5-B378-58CE752C3BAC.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 31
evet buda güzelmiş canımm güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…