2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar afedersiniz ama bişry sorucam demir ilacı kullanıp benimkinin markası ferrum büyük abdestinin renginde koyuluk farkeden varmı ilacın etkilerinde böyle bişry normal olduğunu yazıyor ama doktora belirtmelimiyim napmalıyım bilemedim çok afedersiniz simsiyah yani çok tuhaf

Sana katılıyorum canım, zaten çok tehlikeli olsa doktor risk almaz. Benim doktor hala vajinal ultrasonda bakıyor. İlk kızımda da gebelik iyice ilerleyene kadar öyleydi, bir yan etkisi olmadı. Kızım 42 haftalık doğdu.

Canım ben kızımda kullandım, büyük abdesti Koyu yeşil gibi yapıyordu, normalmiş. İçin rahat edecekse sorabilirsin doktoruna tabiki

demir ve kan ilaçları dışkıyı simsiyah yapabiliyor canım korkma

Kızlar vajinal ultrason gayet sağlıklı bir prosedür. Ben 4 buçuk sene çocuk sahibi olamadığım için hiç batın muayenesi görmedim hep vajinal muayene oldum. Gebe kaldıktan sonra da doktorum 10. Haftama kadar hep alttan muayene etti. Yaklaşık 8 10 defa muayene oldum gebeyken. Eğer düşüğe ya da kanamaya sebebiyet verdiğini düşünen varsa cinsel ilişki daha çok sebep olur o zaman. Neyse son kontrolüm 14 şubattı biz 9+4 beklerken 10+1 çıktı miniğim. Doktorum artık bebek yerleşti risk kalktı. Bundan sonra batından bakarız dedi. Açıkçası cuma günü yine dese ki vajinal bakıcaz hiç itiraz etmem. Zira doktorum çok tecrübeli eski bir doktor. 5 kez tüp deneyip sonra onun vesilesiyle hamile kalanlar var. Muayene usülü de hep bu şekilde. Bir de eskiden ebeler hep alttan muayene ederlermiş başka bir muayene çeşidi yokmuş çünkü.

Bence baktırma canım gerek yok en fazla 10gun daha beklersın gorunmezse

Erken donemde sıkıntı olmuyor bende baktırmıstım canım 6.haftada kalp atısı karından gorunmedıgı ıcın doktorum vajınal bakmıstı:)

Demir ilacı yapıyor canım koyu yeşil siyah bile olabiliyor

Kızlar bilgi amaçlı paylaştım gerekli önlemleri kendi imkanlarımızla alalım diye

Korona virüsü, 400-500 mikrohücre çapına sahip , boyutları büyük bir virüstür, herhangi bir maske bile virüsün girişini engeller, bu nedenle eczacıları 2 katlı 3 katlı maske istiyoruz diye zorlamaya gerek yoktur.

Virüs havaya değil, yere yerleşir, bu nedenle hava yoluyla bulaşma ihtimali düşüktür

Korona virüsü, metal bir yüzeye bulaştığında 12 saat yaşayacak, bu yüzden ellerinizi sabun ve su ile yıkamak bile yeterli olacaktır

Kumaşlara bulaştığında Corona virüsü 9 saat kalır, bu yüzden kıyafetleri yıkamak veya iki saat güneşe maruz bırakmak onu öldürmek için yeterlidir.

Virüs 10 dakika boyunca ellerde yaşar, bu nedenle cep boyutlarındaki alkol ve dezenfektanları cepte taşımak ve sık sık önlem amaçlı kullanmak faydalı olacaktır

Virüs 26-27 ° C sıcaklığa maruz kaldığında öldüğü için , sıcak bölgelerde yaşayamamaktadır. Ayrıca sıcak su ve sıcak içecekler içmek ve güneşe maruz kalmak yeterince iyidir.
Dondurmadan uzak durmak ,soğuk yiyecekler ve içecekler tercih etmemek önemlidir.

Ilık su ve tuzla gargara yapmak virüsü bademciklerde iken öldürür ve akciğerlere geçmesini önler.

Bu talimatlara uymak virüsü önlemek için önemlidir.

UNICEF

Be
Aynen öyle kuzum bende iki defa bakıldı .sonra müsade etmedim .arkadaşımız ilişkiden bahsetmişti ben ilişkiye girmiyorum eşim ve ben korkuyorız çünkü afedersiniz ayda bir iki defa olsa da o şekilde olmuyor yani . Ben ondan müsade etmiyordum .Vajinal ultrasyona ben ilişkiye girmiyorum neden kalkıp o aleti kullanasın ki .

aynen işlem değişebiliyor benim o alet canımı yakıyordu bütün gün akşama kadar geçmiyordu yumurtalık bölümümde sanki yanma hissi oluşuyordu benim doktor Prof ama o aleti derine itiyor sert davranıyordu iki kez izin verdim kese düzgğn görünmüyordu ilk başlarda sonra da müsade etmedim valla .canımı çok acıtıyordu

Arkadaşlar ikili test sonucu çıkan var mı benim çıkmış doktordan aradılar gidip orda analizleri anlatacakmış bize bişe söylemediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…