2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar merhaba, bir süredir takip edemiyorum sayfayı. Benim daha önce bir down sendromu hikayem vardı, yaşım da eklenince tekrar olma riski yüksekti. 20 gün önce ultrason bulgularım normaldi, 2li testim de çok düşük riskli çıkmıştı. Emin olmak için fetal dna testi yaptırdık (harmony testi). Dün sonuç belli oldu, çok şükür bebeğim gayet sağlıklı. Bu testte cinsiyet de tespit edilebiliyor ve kızım olacağını öğrendim. Önce sağlığına sonra kızım olacağına çok mutlu oldum, sizlerle paylaşmak istedim. Hepimizin bebeklerinin sağlıkla gelmesini diliyorum

Son düzenleme:
Ben artık bebegin varlığını hissetmeye başladım kızlar. Bence tam zamanları ama hareket olarak değil seyirme, uyuşma, elektriklenme hissi gibi.
Doktorlar 19-20 haftadan önce bebekle bağırsak hareketleri karıştırılabilir diyorlar, bu yüzden ben de bişey hissedince hiç bebeğe yormuyordum ama 1 haftadır özellikle sırt üstü yatarken geceleri ve sabahları göbeğimin altında elime sertlik geliyor. Hatta geçen hafta ayaklarımı karnıma çekerek oturduğumda resmen o sertlik sıkıştırdı beni. Artık emin oldum ki bağırsak hareketi falan değil, resmen bebiş istemediği bir hareket yaptığımda tepki veriyor sanki

Sağlıkla sıhhatle kucağına al insallah canım cok cok sevindim

Çok sevindim sağlıklı olmasına. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…