2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar çatlak için ne düşünüyorsunuz ben nihayet 3e indirdim seçenekleri badem yağı kakao yağı ve phytolastil arasında kaldım yorumlarınız nedir
Ben badger balm belly butter diye bir şey kullanıyorum ve inanılmaz memnunum canım öyle güzel nemlendiriyor ki ve yapış yapış olmuyor

Bende hissetmiyorum canm. Seninle de çok yakınız hafta olarak. Benim de kız gibi. Erkek çocuklarında erken hissediliyor Muş. Hayırlısı sağlıklı buyusunlerde
Bana erkek demişti ama hissetmiyorum henüz canım çok şükür sağlıklı inşallah böyle devam etsin de hissedeceğimiz günler de gelir inşallah

Merhba 2li test yerine bunu yapmak tercih meselesi mi nasıl oluyor
Birde 2’li oldu ya allah korusun riskli çıktı ki orda burda okuyorum riskli çıktı ama bebeğim sağlıklı doğdu diye okuyunca o riski göze alamadım cnm kesin sonuç olsun istedik

Kızlar çatlak için ne düşünüyorsunuz ben nihayet 3e indirdim seçenekleri badem yağı kakao yağı ve phytolastil arasında kaldım yorumlarınız nedir
Canım ben ilkinde de özel bir nemlendirici kullanmamıştım orayı nemli tutmak yeterli evde ne varsa onu kullandım göbeğimde hic catlak yok biraz da genetik galiba bu durum

gebeler cok etkileniyormuş allah korusun napariz
Bizde kendi tedbirimizi alıcaz canım maske eldiven devamlı el yıkama olsun calısmayanlar evden mümkün olduğunca cıkmasın kimseyle temasa geçmeyin. Ayrıca gebelerde de ilk 3 aylık süreçte olanların durumu bilinmiyormuş ama 3 aydan sonraki hamilelerde bebeklerde enfeksiyon görülmemiş

sakin kalıp hijyene önem vereceğiz kızlar. ortalığı velveleye verip dövünmek fayda vermeyecektir hiçbirimize. normaldekinden daha fazla hijyen tedbiri alacağız, sakin olacağız.

okulların tatil olması da iyi oldu. çocuklarda hastalığın görülmesi çok çok düşükmüş fakat çocuklar ailelerine taşıyabilirdi. önlem her zaman keşkeden daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…