2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Eşim doktoru aradı bugün, kadın gelmeyin demiş zaten 18. Haftada bir şey yok demiş. İyi de bize kendisi söylemişti 18.haftada alıyorum rutin kontrole diye, off o kadar üzgünüm ki... 5 haftadır görmedim bebeğimi daha cinsiyeti bile öğrenmedik ve şimdi 21-24 arasında gelin diyor. O haftalarda da ertelemez inşallah çok canım sıkıldı ya

Aynı hisleri paylaşıyoruz

12+3 günlük hamileyim bugün kanamayla uyandım doktor progestan verdi ama hala devam ediyor cok korkuyorum
Merak etme benimde kanamam oldu bir kaç gün gelmeye devam ediyo progestan kullandım iki hafta ve bol bol dinlendim şimdi iyiuim çok şükür
Doktorum korkma kanama bölgesi temizlenene kadar kan gelmeye devam edebilir demişti

Doktorun seni düşündüğü için demiş canım bende aynı en son 12. Haftada görmüştüm ama yapıcak bişey yok bende cinsiyeti öğrenemedim ama sağlıklı olalımda hepimiz

Çok utanarak soruyorum demir ilacı kullanmaya başladım 2 gündür büyük abdestinin rengi siyaha yakın gibi normal mi sizce

Bana kanama bölgen var demedi niye kan geldiğini anlayamadım o yüzden

Hadi yaaa sikilir tabi insanin cani..sağlıktan önemli deil..durumlar biraz sakinleşince arayip randevunu oyle alıp gidersin cnm..

Çok utanarak soruyorum demir ilacı kullanmaya başladım 2 gündür büyük abdestinin rengi siyaha yakın gibi normal mi sizce
Normal canım ben de bı ara kullandım demir hapı öyle yapiyor

Aynı soruyu yaklaşık 1 ay öncede ben sormuştum çok korkarak ama normalmiş canım demir hapının reçetesindede yazıyor normaldir diye için rahat olsun

Igne kullanan arkadaslar ekstra calsiyum magnezyum aliyormusunuz. Igne kullandigim kemik erimesi yaparmış bunun icin dr alman gerekiyor dedi. Aliyorsaniz ne aliyorsunuz

Ben iğne kullanmıyorum ama geçen haftalarda bacaklarıma gece kramplar girdi ağlayarak uyandım 2 3 kez, aile hekimi de magnezyum yazdı efervesan olarak onu içiyorum. Ama mide yanması yapıyor haberin olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…