2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende de aynı durum lar var canm. Demekki normal

Slm kızlar nasılsınız bayadr girmiyorum.icimiz disimiz virüs oldu. Muayeneye gitmiyorum.gitmeyen var mı benim gibi.
Bende gitmiyorum canım normalde bu haftaydı cimsitette öğrenicektik ama sağlığımdan kıymetli değil çok kötü bi durum olmadıkça şimdilik böyle düŞünüyorum

Slm kızlar nasılsınız bayadr girmiyorum.icimiz disimiz virüs oldu. Muayeneye gitmiyorum.gitmeyen var mı benim gibi.
Bende gitmiyorum canım gitmem de zaten Allah korusun kötü bişey olmadıktan sonra evet çok özledim çok oldu miniğimi görmeyeli ama yapıcak bişey yok malesef

Slm canım iyi diyelim iyi olsun sen ve bebiş nasılsınız? Bizim buralar baya karıştı virüsten dolayı o yüzden kürtaj sonrası muayneyi iptal ettim valla gitmedim. Eve haps olduk zaten

Ya kızlar bir şey sorucam benim 20. Hafta da tetenoz aşım vardı ama şu aralar sağlık ocaklarına gidilmez bu konuyu doktoruna sormuş olan var mı acaba?

Kesinlikle önlemini alıp daha geç olmadan hemen git. Benim de kontrol zamanımdı, özele gidiyorum ben de. Zaten hastane epey boştu, çalışan sayılarını bile azaltmış dönüşümlü yapmışlar ve kadın doğumda söylenen sadece gebelik takibi randevularını alıyorlarmış artık yani tüm hastanede sadece kontrol gerektiren hastaları kabul ediyorlar diye anladım.

Geç olmadan git 1-2 hafta sonra durum farklılaşabilir.

tomrs ve diğer arkadaşlar eğer özele gidiyorsanız geç olmadan hemen gidin, devlete gidiyorsanız da doktorunuza/hastaneye sorarak hareket edin.

Bu kısa süreli bir durum değil ve ne zamana kadar doktora gitmeyeceksiniz, takip edilmeyeceksiniz... gebelik, takip edilmesi gereken hastalıklar kategorisinde bu yüzden gitmek için şuan en iyi zaman. Tüm devlet ve özel hastaneler dolup, tüm dal uzmanları pandemi ile mücadeleye alındığında gitmek imkansızlaşacak.

Günaydın kızlar..

Benimde randevum yarin..
En son 6 martta gittim oturduğum şehirde..
Şimdi memleketteyim burda gidicem mecbur..
Özel hastane tedbirimizi alıp gittikten sonra allahin izniyle hiçbirşey olmaz insallah..

Günaydın.benim de yarın kontrolüm.Benim 2 li tarama henüz yapılmadı oyuzden gitmem gerekiyor. Tedbirleri alip gidicez ınsallah

Benimde randevum geçen haftaydı gitmedim
Aslında özel kliniğe gittiğim için hastane ortamına girmediğim için daha iyi ama yinede korkuyorum. Virüsten önce nerdeyse her hafta gidesim vardı şimdi randevuma bile gidesim yok

Ya kızlar bir şey sorucam benim 20. Hafta da tetenoz aşım vardı ama şu aralar sağlık ocaklarına gidilmez bu konuyu doktoruna sormuş olan var mı acaba?
Benim de tetanoz icin randevum vardi canim ama ebe 2 3 hafta daha erteledi ki doğuma 2 hafta kalaya kadar yapilabiliyomus. Ben şu anki durumdan dolayı randevumu iptal ettirdim ama erkzn doğum riskim oldugu icin cok da ertelemzk istemiyo ebe hanim nisan sonu en gec yaptiririm sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…