2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ya kızlar bir şey sorucam benim 20. Hafta da tetenoz aşım vardı ama şu aralar sağlık ocaklarına gidilmez bu konuyu doktoruna sormuş olan var mı acaba?
Ben her pazartesi sağlık ocagına gidip iğne vuruluyorum. Öğleden sonra gidiyorum kalabalık olmasın diye. Kimse olmuyor zaten. Gelince kıyafetler makineye. Ben duşa.

Kızlar 2 gündür başım zonkluyor. Kafamı kaldırmakta zorlanıyorum. Dün özellikle daha kötüydü. Neden olabilir acaba
ay sorma. cumadan beri baş ağrısı bende de vardı öyle böyle değil hem de. gözlerimin üstü inanılmaz ağrıdı özellikle. yeni yeni geçti sayılır.

Ben bugun gitcem bakalim. Aksam 5 e aldim. Maskeyle gelin dedi sekreter. Dr da duzenli dezenfekte ettiriyomus muayenehaneyi. Sonra 2 3 hafta gitmem insalllah. Sonrasi belirsiz son bi kez daha gitmek istedim.

İğnelerimi doktorum 20 günlük yazabiliyor evde de diğer gebelikten tarihi geçmemiş oksapar marka iğnem var bu doktorum enox kullanmamı istiyor iğnelerim Pazartesi bitiyor doktoruma yazsamda gitmesem o oksaparları kullansam olmaz mi acaba ne diyorsunuz

Canım benim.dr en az 2 aylık yazdi eczaneye sordum rapor yazmış iğnelere ve bi 2 aylık igne daha alabiliyorum eczaneden dr una bi sor istersen rapor yazması lazım

Ben bugun gitcem bakalim. Aksam 5 e aldim. Maskeyle gelin dedi sekreter. Dr da duzenli dezenfekte ettiriyomus muayenehaneyi. Sonra 2 3 hafta gitmem insalllah. Sonrasi belirsiz son bi kez daha gitmek istedim.
Çok iyi yapmışsın, güzel haberlerle gel inşallah. Ben de maske ile gittim, cebime bolca küçük peçete koyup dokunduğum her yere peçete ile dokunup sonra çöpe attım hemen. Eve gelince de kıyafetler makineye ben banyoya
Benim bir sonraki randevu nisan sonunda ve detaylı yapılacak, perinatolog muayenesi. Ancak gidebileceğimden çok ümidim yok açıkcası.

Enox ve oksapar ikiside aynı etken maddeye sahip ikisi de enoxoparin sodyum dozları aynıysa kullanabilirsiniz, bana ilk başta bir yıllık rapor çıkarmıştı doktorum o zaman 9kutuya kadar alabiliyordum reçeteyle, en son reçetesiz direk eczaneden 3 kutu aldım raporum olduğu için rapor çıkarttırın rahat edersiniz

Ben oksapar kullanıyorum canim. Evde varsa kullan bence

Igne kullanan arkadaslar ekstra calsiyum magnezyum aliyormusunuz. Igne kullandigim kemik erimesi yaparmış bunun icin dr alman gerekiyor dedi. Aliyorsaniz ne aliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…