2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim 2. Ci bebeğim. İlki 40 haftasını tamamlamıştı. Bu biraz erken gelcek gibi geliyo bana
İkincide böyle mi hissediliyor ki benm de ikinci karnım erken çıktı şimdiden kocaman gibi hissediyorum bebişi, üstelik ilki bnm de 40'ta doğdu ama bunda o zamanı göremem gibi geliyor:)) sağlıkla gelsinler inşallah. Umarım ilerleyen günlerde ilkinde olduğu gibi hamileliğin keyfine varabiliriz. Tüm hamile olan arkadaşlar için de dua ediyorum keyifle, yürüyüşlerle, çarşıdan pazardan bebeğimize gönlümüzce yapacağımız alışverişlerle geçsin bundan sonra inşallah.

Kızlar bi kaç gündür özellikle akşamları ve geceleri kemiklerimde sızlama oluyor ayaklarımda bacaklarımda sızlama gibi aynı durumu yaşayan var mı?

İnşallah iyi haberler alırsın kuzum korkma hiç benimde iyi gidiyor bende 10 Nisan'da gidecem daha cinsiyet öğrenemedim çok merak ediyorum

16.haftada yapılan 4lü tarama. Ayrıntılı 20.haftada yapılıyor
Benim bildiğim 20. Haftadan sonra yapilir ama çünkü organalrin gelişim süreci en net 20. Hafta sonrasi görulebiliyo canm hatta cinsiyet bile en net 20. Haftaya birakir bazi doktorlar

Ahhhh inşallah canımmm aminnn. Benim karnım çıkmadı hala. İç karnın geniş demişti dr um. Çok kilo da almamıştım zaten. Son 3 ay şişmeye başlamıştım. Bakalım buda öylemi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…