2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba kızlar dün doktora gittim 15+5 bebek secde pozisyonundaydı biraz karnıma vurdu uyansın diye cinsiyetine baktı kesin erkek dedi bu doktora ilk defa gidiyorum bu arada küçük daha dedi biraz kilom var karnımdan diğer doktorlar net göremiyordu bu zamana kadar hep vajinal ultrason oldum değişmez değilmi fikri olan varmı

Benim bildiğim 20. Haftadan sonra yapilir ama çünkü organalrin gelişim süreci en net 20. Hafta sonrasi görulebiliyo canm hatta cinsiyet bile en net 20. Haftaya birakir bazi doktorlar ☺
Yurtdışında mısın? Bugün ayrıntılı için doktorun asistanıyla görüştüm 19-22 arası yapıyoruz ayrıntılıyı dedi. 13üne muayene randevusu aldım sanırım artık dayanamayıp gidicem

Mrb kizlar bizde doktordan geldik bebişler iyiymiş şükür cinsiyetide ogrendik biri kiz biri erkekmiş
Yanilma payi olabilirmi dedi hayir yuzde 99 kesin
Insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebişlerimizi
ay inanamıyorum hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah

Selamlar kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz
Bugün yine randevum iptal oldu. pes ettim sanki bir daha almaya. gebelik takibim falan kalmadı. inşallah bugünleri sorunsuz atlatırız. hepimiz sağlıkla doğumlarımızı gerçekleştirir bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Amiin inşAllah istanbulda ki arkadaşlarımız Bi tık daha dikkatli olun vaka sayısı çok fazla görünüyor malesef

Slm canım iyi diyelim iyi olsun sen ve bebiş nasılsınız? Bizim buralar baya karıştı virüsten dolayı o yüzden kürtaj sonrası muayneyi iptal ettim valla gitmedim. Eve haps olduk zaten
Ben de iyim çok şükür. Buralar da karışık ben korkumdan kapının dışına çıkmıyor um. Kürtaj sonrası ağrın yoksa pıhtı yoksa iyisindir inşallah canm.

Özel hastaneler pandemi olmus canm. Devlette de yatan varmış kadın doğumda öyle duydum. Acaba gitsem miki 16 haftadayim bir ay öncesında gitmiştim. Ben bir düşüneyim

Bebisimizde bir sorun olmasında varsın kontrollere gitmeyelim canım üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…