2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Mrb kizlar bizde doktordan geldik bebişler iyiymiş şükür cinsiyetide ogrendik biri kiz biri erkekmiş
Yanilma payi olabilirmi dedi hayir yuzde 99 kesin
Insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebişlerimizi
Oyyy masallahhh ne kadar güzell..
Saglikla büyüyüp doğsunlar insallah

Bende dün gittiğimde secde pozisyonundaydi bi kaç kere bastırdı cihazı karnıma uyandı minnak eger çıkıntı net gözüktüyse değişmez büyük ihtimalle..bizimde erkek özellikle sordum bu pipi kaybolmaz dedi dr

Kızlar merhaba bi ara bende burdaydim ama bayagidir girmedim sayfalar birikmiş. 16.haftadayım 5 haftadır gitmedim 2li testin sonucunu almaya bile gitmedim korktum. Simdi nasil yapsam nereye gitsem bilmiyorum. ne kadar daha gidemicem onu da bilmiyorum. İstanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz bir yer var mi sakin olan güvenip gidebileceğim. bu gidişle en az 2 ay daha gidilmez hastanelere çünkü

Ben de iyim çok şükür. Buralar da karışık ben korkumdan kapının dışına çıkmıyor um. Kürtaj sonrası ağrın yoksa pıhtı yoksa iyisindir inşallah canm.
Çok şükür ne pıhtılaşma nede ağrım var canım. Aynen bizde kapının önüne bile çıkamıyoruz korkudan. Oğlum Diş çıkarıyor birde gün boyu evde olunca baya zor oluyor. İnşallah tez zamanda atlatırız bu süreci.

Ay hadi İnşallah canım çünkü biz baya heveslendik ilk kız gibi hissettim ama rüyamda 4 sefer erkek gördüm birde malum oldu çok heyecanlandım Allah sagsaglim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım istanbul hakkında hiç bir bilgim yok malesef ben 2li testi de yaptırmadım zaten gerek duymadim

bende 2linin sonucunu almaya gitmedim korkudan. şimdide 3.lü testin vakti geliyor. bebekk için gitmek gerek aslında. bilmiyorum ne olacak böyle bakırköy devlete gidiyorum ben

Kızlar 16. Haftada göbeğiniz çıkmış mıydı ve ilk hamileliği olanlar hareketini kaçıncı haftada hissettiniz ve hissettiğiniz şey nasıldı çok merakla bekliyorum da bu süreci
Ben hala tam anlamıyla hissetmiş değilim yada ben anlayamıyorum bilmiyorum ama benim şuan göbeğim çıktı yani 18. Haftamdayım

Ben hala tam anlamıyla hissetmiş değilim yada ben anlayamıyorum bilmiyorum ama benim şuan göbeğim çıktı yani 18. Haftamdayım
Yaa 21. Haftaya kadar falan sürebiliyormuş hissetme olayı inşallah sende hissedersin bir an önce benimde göbeğim çıktı biraz ama bazı insanların baya büyük oluyor diyorum acaba bende mi sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…