2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aslında araştırma yapıp özel muayenesi olan bir yere gitseniz sizler için daha hijyenik ve daha güvenli ben öyle yaptım .içim de rahattı. Tertemizdi iki kişi çalışıyorlar maskelerinde çıkarmıyorlar. Tabi ben Mersin’de gittim

Yaa gerçekten mi?? Neden? Kendiminkini bıraktım şimdi sizinkini merak etmeye başladım cinsiyeti nolursa olsun sevinicez ama insan merak ediyor
Aynen merak oluyor ama eşimle böyle düşünüyoruz şimdilik.saglikla gelsin saglıkla buyutelim ınsallah bu kararı almamiza sebep önceki gebeliğim erken doğum oldu o olmuştur Heralde tam bilmiyorum . yazmıştım burada.erken doğumla iki kızım oldu.biri 15 gün ysadıktan sonra melek oldu. İşte o zaman hersey anlamını kaybediyor kızı erkegi bi anlamı kalmıyor.diger kızım da abla olmaya hazırlanıyor çok şükür bakalım hayırlısı olsn

Yok canım ben ankaradayım eşimin izinli gününe göre randevu alıcaz inşAllah tahmini doğum tarihlerimizde aynıymış ben 10 gün sonra 20+1 de gitmeyi düşünüyorum canım sen ne zaman gidiceksin
O gün konusmustuk eger linaya gitmeyi dusunuyorsanız önceden randevu almalısınız çünkü randevular hep dolu oluyor

Merhabalar hanımlar detaylı ultrasonu hangi hafta yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Ben bu ay salgından ötürü kontrolüme gidemedim doktorumla telefonda görüştük. Ayrıntılıya da 21. Haftam dolunca gideyim diyorum.

Çok haklısın canım.. aslında nasıl hissettiğini az çok anlayabiliyorum. Benimde 24 haftalık ölü bir doğumum var. O yüzden kız-erkek hiç farketmez ikisine de sevinicez diyorum. Allah uzun ömürler, sağlıklı doğumlar nasip etsin

Ben 20+5 iken gideceğim inşallah, çakmak erdem hastanesinde perinatolog prof. buldum Selçuk Özden diye bir doktor, ona gideceğim bir aksilik olmazsa

Ben 20+5 iken gideceğim inşallah, çakmak erdem hastanesinde perinatolog prof. buldum Selçuk Özden diye bir doktor, ona gideceğim bir aksilik olmazsa
gittiğinde yorum da yapabilir misin doktor hakkında? sanırım 2 hafta sonra gitmiş olacaksınız değil mi?
ben de 10 gün sonra bir özel kliniğe gideceğim aksilik olmazsa ama ne olur ne olmaz yedek birilerini de bilmek önemli oluyor..

Siz kime gideceksiniz?

Bende 20+1 veya 20+2 gibi gitmeyi düşünüyorum 10 gün sonra falan yani canım ankarada özel bi kiliniğe gidicem bende

Ben de hala bilmiyorum. 12 haftalıkken anlayamadım göremedim dedi. 1 ay oldu.carsamba günü 17 haftalık oluyorum. Randevum var. Inşallah öğrenirim. Sağlığı en önemlisi ama cinsiyeti de çok merak ediyorum. Bir kızım var. Bakalım 2. Ne olacak

İnşallah seninki gösterir canım, benim 16.haftamda da göstermedi.. önce bir çıkıntı gördü, sonra kordon bacaklarının arasında geçiyor onu çıkıntı gibi görmüş olabilirim dedi, testisleri görmeden erkek diyemem dedi. en son %51 erkek %49 kız olacak dedi...

Ben de ilk bebeğimde ancak ayrıntılı usg de öğrenebilmiştim 20. Haftada, 15. Haftada gördüğüm şey testisleri gibi ama emin değilim demişti, hep kız mı acaba demiştik göstermeyince ama ayrıntılıda açmış yatıyordu oğluşum şimdi kızımda da 12. Haftada kordonu oradaydı göremedik 16. Haftada açıktı net olarak doktordan önce ben dedim kız diye

Slm kızlar bişey soracağım. İkili test çok önemli mi ben yaptırdım ama kan tahlili verdim sonucu alamadim virusden dolayi gitmedim devlet hastanesi yedi. Ablam in da 20 yıl sonra olan tüp bebekle hamile kaldı. İkili test yaptırsam mı die sormuş bana bende yaptırma dedim ama sonrada bişey olursa .size sorayım dedim yaptirsa iyimiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…