2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merak etme yalnız değilsin ben de cinsiyetini bilmiyorum.

İnşallah öyledir canım telaş yaptım biraz

Ben de bilmiyorum henüz.en son gittigimizde belli değildi doktor dedi.bizde zaten doguma kadar öğrenmek istemiyoruz dedik bakalım hayırlısı olsun ☺
Yaa gerçekten mi?? Neden? Kendiminkini bıraktım şimdi sizinkini merak etmeye başladım cinsiyeti nolursa olsun sevinicez ama insan merak ediyor

Rica ederim tiroidi sabah açken alın demiri öğlen acıkınca veya gece yatarken alın arada 4 saat rahatlıkla olur böylece

Merak etme yalnız değilsin ben de cinsiyetini bilmiyorum.
Valla yanlız değilim diye seviniyim mi yoksa öğrenemedik diye üzüleyim mi bilemedim sizin doktorunuz nasıl bir yorumda bulundu?
Ben de bilmiyorum henüz.en son gittigimizde belli değildi doktor dedi.bizde zaten doguma kadar öğrenmek istemiyoruz dedik bakalım hayırlısı olsun ☺
19 Hafta bitti bugün ve ben de öğrenemedim daha cinsiyeti, 12+5te gitmiştim en son 20+5 bekliyoruz bakalım

NAsıl durdun canım ya
Cinsiyeti öğrenmemek mi corona kapmak mı dersen, tabiki öğrenmemeyi seçerim. İstanbul'da yaşıyorum. Sağlık Ocağına bile almadıkları oldu. Takibim yapılan hastane pandemi hastanesi oldu. İki randevum iptal edildi. Bebeğin sağlığı için endişe ediyorum sadece.

Çok doğru bende 13. Haftadan beri gitmiyorum görmedim hiç ama detaylı ultrasyon için gidicem mecbur hemen hemen 2 ay olucak görmeyeli

benim de aklımda detaylı var. İstanbul (Avrupa Yakası)'da mısın? randevunu alabildin mi?
Yok canım ben ankaradayım eşimin izinli gününe göre randevu alıcaz inşAllah tahmini doğum tarihlerimizde aynıymış ben 10 gün sonra 20+1 de gitmeyi düşünüyorum canım sen ne zaman gidiceksin

Yok canım ben ankaradayım eşimin izinli gününe göre randevu alıcaz inşAllah tahmini doğum tarihlerimizde aynıymış ben 10 gün sonra 20+1 de gitmeyi düşünüyorum canım sen ne zaman gidiceksin
bu haftaiçi gitmeyi düşünüyordum. Ama dışarı çıkmaya da korkuyorum, hastanelerden de korkuyorum. Bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…