2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ben demir ilacını öğlen yemeğinden önce almış oluyorum. zaten 4 saat geçmiş oluyor.. akşam yemeğinde en azından yoğurt vs yiyebileyim diyorum..

Ben günde 2 defa demir ilacı alıyorum birini sabah levotirondan4 5 saat sonra diğerini uyurken alıyorum hamilelikle 2.5 olduysa çok ileri bir değer değil zaten benim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez ilaç kullandığım halde 6 ya yükselmişti değerim demir hapı filanda yoktu yani benimki ömür boyu ilaç kullanımı olduğundan daha kolay yükseliyor içmeyince siz 4 saat aralık bırakarak alın ilacı dengeler zaten yükselmezde değer günde 1 kereyse uyurken için

Benim de kronik rahatsızlığım canım aynı durumdayız ömür boyu icicem. Daha önceleri 3, 3.5 arasında seyrediyordu levotironla. Dr doz değişikliği yapmadı. 50 mcg ile devam ediyorum. Ama demire yeni başladım o yüzden daha dikkatli olmalıyım diye düşünüyorum.

O zaman senin daha iyi durumda canım . benim daha fazla doz almam gerekiyor 125ti zorla 75 e indim ilk defa sonra zaten hamile kaldım geri yükseldi şuan 100 le bile 3 üzeri hala değerim. Ve evet demir le beraber dikkatli kullan.

Kızlar merhaba 16+4 hamileyim iki gündür sağ kasığımda iğne batması gibi bi sancı var dayanılmayacak bi ağrı değil ama yoruyor böyle bi durum yaşayan varmı endişelendim umarım kötü bir şey değildir

1.5 mu 2.5 mu acaba?? bnm doktorum 2.5un altını istiyoruz demişti sanki... gerçi acaba bu da mı doktordan doktora fark ediyor...
Evet aslinda oyle 2 2.5 alti ideal ama benim tirotlerim ameliyatla alindigi icin benim icin 1.50 alti olması gerek dedi..bu durumda sanırım dra ve hasta durumuna gore degisiyo..

Amin canım benim, çok fazla araştırıp okuma ona bakılırsa ohooo. Kontrol edilebilecek birşey ve farkedilmiş ne güzel daha nolsun

Doppler derken ? Aynen kimi baya geç hissedebiliyor, kimiside ayırt edemeyebiliyor

Ben de her ay baktiriyorum ondan sordum canim.
Harika bir tavsiye çok çok teşekkür ederim.. Bilmediğim için, demir ilacını da aç karna iç dediği için doktorum, ikisini birden içiyordum.. Yarından itibaren söylediğini yapacağım. Gerçekten çok teşekkür ederim.

Ben ikisini de aynı anda sabah aç alıyordum. Sanırım o yüzden ikisi de etki etmiyormuş. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Kesinlikle mantıklı birini gece yatarken, diğerini sabah aç almak

Çok geçmiş olsun canım umarım düzelmiştir,, bir sıkıntı yoktur. Ben yanlış bir şekilde içiyormuşum sabah aç ama demir hapıyla birlikte.. 50 mg a çıkardı doktorum on gün sonra kontrol var, bakalım ne olacak. Umarım güzel sonuçlar alırız.

birlikte almamaya özellikle dikkat et.. benim hem endrokrinolog hem de kadın doğumcum özellikle uyardı. bence sen de bu şekle dön..benim de detaylıdan sonra tam kan tahlili istedi doktorum.. zaten aylık tsh ölçümü de endokrinologa da gitmem gerekiyordu.. ikisi bir arada çıkacak bu sefer..

Zannetmem canım her ağrı aynı değil ama bende de olmuştu arada sırada da hala oluyor salı günü doktoruma gittiğimde de sordum ben arada bı ağrı batma olabilir önemli olan düzenli şiddetli kasılmaların ve kanamanin olup olmaması dedi

Kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum. Doktorum 12+4’te cinsiyeti tam göremedi. Bir sonraki gelişinde tekrar bakarız dedi. Birkaç gün önce tekrar gittim.15+4’tüm gittiğimde..yine pozisyonu müsait değildi. Kordon iki bacağının arasından geçiyordu. Görmek için baya uğraştı, ayağa kaldırdı öksürtttü. Kordonun yeri çok değişmedi. Kemik yapısı erkeğe benziyor ama testisleri görmedim net birşey diyemem dedi.%51 erkek %49 kız dedi. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun ama hala netleşmediği için sayfada bir ben öğrenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…