2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yaptırsa iyiydi tabi de ikili testin duyarlılığı da %85 civarında, olası problemleri kaçırabilir ya da normal durum için sorunlu diyebilir, imkan varsa % 99 doğruluğu olan fetal DNA testi ama o da 2000-3000 TL civarı. Detaylı ultrasonda bile down sendromu riskini % 50 ayırt edebiliriz dedi doktorum, tüm bulguları normal görünüp hasta olabiliyormuş. Allah ‘a emanetiz, duamızı edelim rutin kontrolleri ihmal etmeyelim

Hanımlar bebişlerinizin hareketini hissediyormusunuz ? Ben 2-3 gündür nadir olarak kasık bölgemde ufak pıt pıtlar dışında bişey hissetmiyorum. Normal mi sizce ? Ilk gebeligimde 17. haftadan itibaren baya baloncuk patlamaları oluyodu. Bunda tık yok.

Pıt pıt doğru ama ben kasık da hissetmiyorum. Göbek altında hissediyorum. Hatta bugün göbeği alttan destekleyesim geliyor hissedince.

Am İn canm. Allah razı olsun

Cinsiyeti ne sizce arkadaşlar, Bi de bu 4 lü test nasıl yapılıyor kan alınarak mı

Eklentiler

• 15867902148561496045113741706033.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 47
Selam kızlar herkesler iyidir inşallah. Bugün 1 ayı aşkın süredir ilkkez minnoşumu gördüm. Ne kanama alanı ne bir tehlike bişicik kalmamış çok şükür. %85 oğluşum oluyormuş en son testisleri de gördüm dedi :) 4lü mü yapalım fetal dna mı dedi. İkili test yaptıramadığım için 4lü sonuçları biraz kafa karıştırıcı oluyormuş sonucunda risk görünürse amniyosentez isteniyormuş Falan filan. Hiç canımı sıkmamak adına direk fetal dna dedik 2 test arasında karar vermeye çalışıyoruz. Karar verirsek çarşamba yada cuma eve hemşire gönderecekler kan almaya. Fiyatıda kdv dahil 2600-2800 arasında. Herkes için hayırlısı olsun sağlıkla bebişlerimizi kucaklayalım inşallah

Benim doktorum yine erteledi , hastane randevumuzu benim gibi olan varmı ? En son 13 . Hafta gitmistik , şimdi 17deyim . detaylı ultrasona bakalım dedi

ay çok sevindimm çok teşekkür ederim yorum yaptığın için de :)
Ne demek canım benim teşekkür ederim bende. Gönül rahatlığıyla gidebilirsin. Gayet titizler. Maskelerini hiç çıkarmıyolar. Yanındaki sema ebe de petek hocada çok sakin ve rahatlatıcı insanlar. Kızımda memnun kaldığım için ona gittim zaten

sen normal kontrole mi gidiyorsun yoksa detaylı ultrasona mı gittin? ben detaylıya gideceğim

Benim doktorum yine erteledi , hastane randevumuzu benim gibi olan varmı ? En son 13 . Hafta gitmistik , şimdi 17deyim . detaylı ultrasona bakalım dedi

Evet cnm son randevum 8 hafta önceydi benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…